kph_valkoinenharmaja

peikonlehdet_kph

Idea tästä / Source for inspiration:

bathroom

Sisustusblogeja ja -lehtiä selaillessa parasta on tietysti se, kun kohtaa sellaisen idean, jota voi helposti soveltaa omaan kotiin. Bongasin tuon alimman kuvan muistaakseni Stadshemin sivuilta ja eikä aikaakaan kun meidän peikonlehti harventui muutamalla oksalla. Ripaus vihreää piristää kummasti mustavalkoista kylppäriä.

Nyt takaisin Voice of Finlandin pariin! Mukavaa perjantai-iltaa!

 

Translation: The best part of interior design blogs and magazines is that they provide so much inspiration for your own home. As soon as I saw the last picture (in Stadshem, if I remember correctly), I chopped a few brances from our monstera. A hint of green looks good also in bathrooms.

Author

9 Comments

 1. Vihreys piristää kylpyhuonetta kyllä kummasti. Minä ostin pikkuisen palmun kylpyhuoneeseen ja se myös saa hyvälle mielelle.

  Pidän tuosta teidän kylpyhuoneen laatoituksesta, erityisesti tuo tummempi sauma vaalean laatan kanssa näyttää samalla tosi ajattomalta ja raikkaalta.

  • Niinpä, joitakin kasveja on vaan hankala saada menestymään kylppärissä jos ei ole tarpeeksi valoa.

   Minäkin tykkään tuosta laatoituksesta ihan hirveästi! 🙂

 2. Kiitos vinkistä. Olin nimittäin itsekin suunnitellut hankkivani kukkakaupasta tuollaisia isoja vihreitä lehtiä yksinkertaiseksi pöytäkoristeeksi. Enpä sitten ollut ajatellut että voin ihan omasta peikonlehdestä harventaa pari lehteä. Aina välillä oma yksinkertaisuuteni pääsee yllättämään 😀

  • Kiva jos tästä oli vinkkiä. 🙂 Joskus jotku asiat ovat vain liian lähellä ettei niitä hoksaa tai osaa ajatella eri tavalla.

 3. Meillä samanlaiset laatat kylppärissä, tykkään!:) Mistä toi suihkuseinä?

 4. Mä tykkään pitää myös wc:ssä/kylpyhuoneessa aina jotain kukkaa tai kasvia. Monissa sisustuslehdissä tai muissa stailatuissa kuvissa on usein laitettu jotain kasvia myös märkätiloihin, luo mielestäni vähän ylellistä fiilistä niinkin arkiseen tilaan 🙂 Mukava hääräillä aamuisin, kun valkoinen hortensia ilahduttaa <3

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.