instagramista

Olen tänä viikonloppuna innostunut päivittelemään Instagramia tavallista useammin. Ihan normaalia viikonloppua olemme viettäneet. Pehmis on herättänyt aamuisin hyökkäämällä jalkoihin ja istahtamalla viereen tuijottamaan, että milloin tajuamme nousta ylös.

Lauantai meni siivotessa ja lasten kanssa touhutessa. Mankku hankki meille uuden tv:n – tai voiko sitä enää pelkäksi tv:ksi kutsua, kun toimintoja on netistä, peleihin ja kunto-ohjelmiin saakka. Ohjatakin voi omalla kädellä vain. Onneksi lapset tykkäävät vielä myös tavallisista lauta- ja korttipeleistä. Tuntuu, että kaikenlaisia laitteita on jo liikaa.

Kuvissa vilahtavat myös uudet pellavalakanat, jotka hankin Pentikistä saamallani lahjakortilla. Kirjoittelen niistä tarkemmin kunhan saan parempia kuvia otettua. Nyt taidankin jatkaa valokuvauspuuhia, jotta voin taas kirjoitella uusia postauksia.

Onkos teillä muuten profiilia Instagramissa? Linkkejä saa mieluusti laittaa kommenttilootaan – olisi kiva löytää uusia Instagram-tuttavuuksia.

Author

6 Comments

  1. Tuosta tv:stä kuulisin mielelläni lisää, meillä on tv:n osto edessä ja jotain tuollaista olen ajatellut – ehkä. Tarjonta on vain niin laajaa, ettei enää tiedä mitä hakea. Tuo taitaa olla jalan perusteella Samsung?

    • Jep, Samsungin tv on kyseessä. Otanpa vinkin talteen, ehkäpä voisin keksiä tv:stä tarkempaa postausta. 🙂

  2. Loysin sun blogin tassa jokin aika sitten ja sita on ollut mukava seurata. Mun instagram on mjk80. 🙂

  3. Lukuhistoriani ensimmäinen kommentti blogiisi. 🙂 Löydät meikäläisen instagramista nimellä sortofsailor. Käynpäs etsimässä sinutkin sieltä.

    PS. Kiitos kauniista kuvista ja mahtavista sisustusvinkeistä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.