Maalasimme syksyllä makuuhuoneemme ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä uuteen vihertävän harmaaseen seinäväriin. Olen innoissani, kun pääsen nyt vapaammin toteuttamaan erilaisia petauksia. Esimerkiksi ihanat Iittalan Taika-lakanat sopivat nyt ihanasti kotimakkariin.

Minulla on paljon erilaisia lakanoita, sillä haluan panostaa petaukseen ja lakanat ovat minulle myös yksi tapa sisustaa kotia

Aiempi keltainen makuuhuone oli aivan ihana monella tavalla, mutta samaan aikaan se rajoitti merkittävässä määrin lakanavalintojani. Minulla on aika paljon erilaisia lakanoita, sillä haluan panostaa petaukseen ja lakanat ovat minulle myös yksi tapa sisustaa kotia.

Kahden voimakassävyisen seinävärin jälkeen on ihanaa, että makuuhuone on nyt seinäväreiltään melko neutraali, mutta sävy ei kuitenkaan ole tylsä. Tikkurilan Atlas taittaa kivasti vihertävään, eikä ole ihan niin perinteinen harmaan sävy kuin monet muut. Ja mikä parasta – nyt seinävärit eivät rajoita petausvalintojani.

Olinkin jo odottanut, että pääsen petaamaan nämä ihanat Iittalan Taika-lakanat (saatu aiemman yhteistyön myötä) kotimakkariin. Lakanat ovat olleet meillä käytössä mökillä ja on kiva päästä sisustamaan niillä myös kotona. Syvän lila sävy luo tunnelmallisen petauksen ja sopii väritykseltään hyvin talviaikaan.

Meillä saa aina välittömästi kissakaverin mukaan lakananvaihto-operaatioon, sillä kissat rakastavat puhtaita lakanoita. Yleensä innokkain petauskaveri on musta kissamme Pörrö, mutta myös maine coon Topi nauttii puhtaasta pyykistä. Molemmat nukkuvat mielellään myös jalkopäässä yöllä.

Meillä saa aina kissakaverin mukaan lakananvaihto-operaatioon, sillä kissat rakastavat puhtaita lakanoita

Nyt pakkasilla kannattaa muuten tuulettaa petivaatteet ulkona, niin saavat pöpöt kyytiä! Meidän pitäisi kyllä uusia nämä täkit, sillä ne ovat jo useamman vuoden vanhat. Meillähän on myös tuplapeitto, mutta koska minulla on niin paljon lakanoita, en aio kuitenkaan luopua yksittäisseteistä, joten käytämme molempia.

Odotan innolla sitä, että talviaurinko muuttaa kulmaansa hiukan ylemmäksi ja päivä pitenee, jolloin iltapäiväaurinko alkaa taas paistaa meidän olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Valo on yksi tärkeimmistä tunnelmanluojista ja alan olla melkoisen kyllästynyt näihin harmaisiin päiviin. Harmaata voi olla seinässä, mutta sääolosuhteissa se ei ole toivottavaa. Toivottavasti saadaan pian taas aurinkoisia päiviä!

 

Author

4 Comments

  1. Hyvännäköinen seinä, sen kanssa menee kyllä moni väri. Itsellä on jonkinlainen violetti /lila -kausi tässä meneillään, niin aivan ihanat lakanat. Oli pakko tulla vaan sitä kommentoimaan. Hauskaa, että kissa ja helmalakana ovat aika sävy sävyyn 😉

    • Suvi M Reply

      Kiva kun tulit kommentoimaan! 🙂 Tämän seinävärin kanssa voi kyllä hyvin yhdistää vaikka mitä. Lila on nyt kovasti pinnalla.

  2. Tosi ihana värit! Violetti tuo kivasti lämpöä kokonaisuuteen mutta valkoiset ja vaaleat sävyt valoa! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.