Sisustelin olohuoneeseen hitusen syksyisempää ilmettä. Parasta on, kun huonekalut ovat muunneltavia, jolloin muutosta saa aikaan helposti. Nyt asettelin sohvamodulit niin, että niistä muodostui kotoisa kulmasohva. Pienet esillepanot viimeistelevät syksyisen tunnelman.

Pidemmän aikaa blogiani seuranneet taitavatkin tietää, että tykkään vaihdella sohvanpäällisiä etenkin keväisin ja syksyisin. Nyt valkoiset päälliset menivät säilöön ja laitoin sohvaan vuosi sitten kesällä hankkimamme vaalean hiekansävyiset Osaka-päälliset.

Ensimmäiseksi pesin kaikki päälliset ja sitten laitoin ne suoraa pesukoneesta paikoilleen. Sillä tavoin ne sujahtavat kätevimmin kohdalleen ja päälliset saavat kuivua oikeassa muodossa, jolloin mahdolliset rypytkin oikenevat. Nappasin kuvat päällisten ollessa hiukan kosteat ja sittemmin viimeisetkin rypyt ovat jo oienneet.

Sohvanpäällisten vaihtamisen lisäksi parasta tässä Adean Band-sohvassa on modulien monikäyttöisyys. Yleensä sohvamoduulit ovat meillä irti toisistaan, mutta nyt laitoin ne takaisin kiinni toisiinsa. Näin sohvista muodostuu yksi selkeä kulmasohva. Sohvien muodostamassa kulmassa on ihana lökötellä ja tuosta kulmapaikasta ihan kilpaillaan meidän perheessä.

Tällä kertaa ne vaihdellut sisustustekstiileitä, sillä vastahan ostin kuvissa näkyvän Marimekon Musta tamma -koristetyynynpäällisen. Se on minusta tosi ihana! Aiemmin esillä olleiden koristetyynyjen lisäksi nostin sohvalle vielä Granitin vakosamettisen ison tyynyn. Kulmasohvaan on minusta jotenkin vähän hankalampi asetella koristetyynyjä nätisti.

Sohvapöydälle nostin yhden kaikkien aikojen lempituikkukupeistani: Iittalan Kaasa-lyhdyn. Maljakkoon kävin poimimassa omalta pihalta syyshortensioita. Näillä pienillä esillepanoilla olohuoneeseen syntyi sopiva henkäys syystunnelmaa.

Ruokailutilan puolelle pieni muutos syntyi, kun laitoin ruokapöydän tuoleihin Biskophidesin istuintaljat. Ne ovat minusta tosi ihanat! Kuvausassitentti Pörrö-kissa seurasi touhujani koko ajan ruokapöydän päältä.

Kun laitoin sohvamodulit yhtenäiseksi kulmasohvaksi selkeytyi koko olohuoneen sisustus minusta juuri sopivasti. Siellä on nyt mukavaa viettää aikaa, kun voi käpertyä ihanaan nurkkaukseen.

Author

1 Comment

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.