Kevät on minusta kyllä vuoden parasta aikaa! Nyt vaan en millään malttaisi odottaa, että tänne meillekin saataisiin enemmän vihreää puihin ja kukat puhkeaisivat loistoon! Jokakeväiseen tapaani leikkasin maljakkoon muutaman kirsikkapuunoksan omasta kirsikkapuusta. Paitsi keväästä nyt olen erityisen innoissani uusista ideoista!

Se odottava tunne ja innostus siitä mitä on tulossa – parasta!

Meidän pihalla kasvaa vanha kirsikkapuu, jonka olemme siirtäneet tänne Mankun fammon pihalta. Ihme, että saimme puun menestymään siirrosta huolimatta! Tuo puu tekee kauniita valkoisia kukkasia ja herkullisia kirsikoita. Täällä meillä ei vielä kirsikanpuut kuki luonnossa, mutta sisällä maljakossa oksat alkoivat kukkia nopeasti. Niin ihanaa!

Keväällä olen aina täynnä intoa ja energiaa! Koko kesä on edessä ja minusta aina hetket juuri ennen sitä mieluisaa juttua tai tapahtumaa ovat parasta. Se odottava tunne ja innostus siitä mitä on tulossa – parasta! Kevään lisäksi olen erityisen innoissani uusista jutuista ja ideoista, joita olen suunnitellut.

Siskoni kanssa aloitettiin kiva Koti-Live-sarja Instagramin puolella ja olemme siitä tosi innoissamme! Vaikka live-päivitysten tekeminen jännittikin aluksi, ei se lopulta ollutkaan niin kamalaa. Päinvastoin! Olemme liveissä jutelleet sisustamisesta ja viimeisin live-lähetys löytyykin vielä tallennettuna IG-TV-kanavaltani. Siellä kerron mm. mitkä sohvanpäälliset valitsin sohviimme. Kirjoittelen siitä toki tarkemmin blogiin myöhemmin, kun päälliset saapuvat. Ja nyt tuntuu siltä, että kaipaan väliin vähän kevyempiä postauksia ja arjen kuulumisia. Olen tykittänyt teille aikamoisella syötöllä kaikenlaisia uusia juttuja viime aikoina.

Vielä kuitenkin muutama sananen tuosta meidän Koti-Livestä. Olemme suunnitelleet, että seuraava jakso tulisi ulos ensi sunnuntaina 17.5. klo 19 ja siinä jutustelemme erityisesti maljakoista ja mitä kukkasia valita niihin juuri nyt. Emme kerro toisillemme etukäteen mitä kukkia tai maljakoita valitsemme liveen ja onkin jännä nähdä millaiset kokonaisuudet syntyy. Eli tulehan linjoille silloin! Live on tällä kertaa siskoni IG-tilin puolella: @anne_muotimielessa

Oma Sunnuntaisuosikit-IG-TV-sarja on sen sijaan ollut nyt vähän tauolla, kun olen ollut niin kiireinen. Toivon, että löydän sillekin vielä aikaa. Tavoitteenani on aikatauluttaa jatkossa juttujani paremmin niin, että minulle jää aikaa erilaisten ideoitten toteuttamiseen. Katsotaan miten käy…usein haalin niin paljon kaikkea, että lopulta jostain on karsittava. Mutta en kyllä halua Sunnuntaisuosikkeja kuopata. Jaksot vain ilmestyvät harvemmin kuin mitä olin alunperin suunnitellut. Ehkä kerran kuukaudessa voisi olla sopiva tiheys nyt, kun on myös näitä IG-live-lähetyksiä…

Haaveilen robotti-imurista…

Kiitos muuten vielä myös kaikille teille, jotka vinkkasitte minulle IG:n puolella mikä olisi hyvä robotti-imuri! Haaveilen nimittäin robotti-imurista varsinkin nyt, kun usein suuntaamme viikonlopuksi mökille, eikä viikkosiivoukselle jää enää niin paljon aikaa. Toinen syy on myös se, että meidän mustasta Pörrö-kissasta jää tosi paljon karvoja esim. olohuoneen mattoon, enkä joka päivä viitsisi imuroida. Robotti-imurista olisi varmasti iso apu! Suosituksia IG-viesteissä saivat seuraavat merkit: iRobot Roomba, Xiaomin Roborock ja Neato. Ainakin kaikissa niissä viesteissä, joita sain, niin robotti-imuria suositeltiin lämpimästi. Kukaan ei kritisoinut kapistusta turhaksi, mikä on aika yllättävääkin.

Ja hei, jos et ole vielä ottanut Instagramia käyttöön, niin suosittelen lämpimästi! Kuten tästäkin huomaa, niin sieltä saa monenlaista vinkkiä ja löytyy monipuolisesti erilaista inspiraatiota. Minä päivitän instassa kolmea tiliä: @suvim_valkoinenharmaja(koti),@villa.fregatti(mökki) ja@pehmis.ja.porro (kissat). Sisällöt menevät kyllä myös iloisesti ristiin, mutta pyrin pitämään nuo painotukset.

Mutta nyt ulos ja pihalle! Pitäisi rapsia sammalta pois nurmikosta…

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.