Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Minulla alkoi kesäloma. Mahtavaa! Mitään tarkkoja suunnitelmia ei ole – aiomme vain rentoutua, puuhastella sen verran kuin jaksaa ja käydä jossain pienellä reisulla fiiliksen mukaan. Ladata akkuja ja nauttia kiireettömästä elämästä. Se alkaa nyt juhannuksesta.

Leppoisaa juhannusta siis! Ja mahtavaa kesälomaa kaikille!

Author

4 Comments

  1. Mukavaa ansaittua kesälomaa!!! Tuskin maltan odottaa paluutasi blogin pariin, mutta käyn silti kurkkaamassa, josko olisit joku sadepäivä innostunut kirjoittelemaan!

    • Kiitos! :) Kyllä minä varmasti loman aikanakin päivittelen blogia. Fiiliksen ja inspiraation mukaan. :)

  2. Hei Suvi, kiitos upeasta blogistasi! Olisi halunnut kysyä liittyen parkettinne ja laatan yhtymäkohtaan. Kuvista olen ollut näkevinäni että välissä ei ole listaa. Oliko teillä jotain erityistä kikkaa, jolla olette saaneet saumakohdan niin siistin näköiseksi? Olemme rakennuttamassa paritaloa ja laatoittajien kanssa keskusteltuamme, ongelmaksi näyttäisi muodostuvan laatan ja parketin erilaiset korkeustasot. Kuinkahan te onnistuitte ratkaisemaan korkeustasoeron? Paljon kiitoksia jo etukäteen! :) t. Emilia

    • Voih, kunpa voisinkin auttaa sinua. Meillä ei ole parketin ja laatan saumakohdassa listaa siksi, kun emme ole löytäneet vielä sellaista listaa, joka miellyttäisi täysin. Ja on se vähän saamattomuuttakin – se asia on vain jäänyt. Ei tuo saumakohta kuitenkaan näytä ihan pahalta, eikä laatan ja lankkuparketin korkeusero ole niin suuri, että siihen kolhisi jalkaa. Ollaan mietitty, että josko saumaan voisi vain laittaa silikonia tms. mutta sekään ei kai ole hyvä ratkaisu… Täytyisi löytää jokin kaunis lista, joka olisi mahd. huomaamaton.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.