Onpas mahtavaa, että kesäiset säät ovat vihdoin saavuttaneet tämänkin maankolkan! Kävin eilen ostamassa kesäkukkia ja ruukkukasvimaan kasveja ja ajattelin postailla niistä. Aurinko meni kuitenkin juuri pilveen, joten kerronkin teille nyt muutamista kesäisistä lempijutuistani.

sisustus-kesakuu-1273

sisustus-kesakuu-1286

sisustus-kesakuu-1278

Hiekan sävyt ja tumma puu

Olohuoneen ilme keventyi entisäkin kesäisemmäksi mattoa vaihtamalla. Tämän Linie Designin ”Charles” maton hankin syksyllä ja pidän kovasti sen hiekan sävyisestä, graafisesta kuvioinnista. Aiemmin olohuoneessa ollut Tiscan villamatto sopii melkein paremmin meidän saunatupaan, mutta toki aion sitäkin vielä pitää myös olohuoneessa – vaihtelu virkistää.

Haaveilen myös hiekan värisistä verhoista olohuoneeseen. Siskoni hankki juuri aivan ihastuttavia verhoja heidän makuuhuoneeseen ja ruokailutilaan. Täytyykin ottaa sinnepäin konsultaatiopuhelu ja laittaa verhotilaus menemään.

En ole hirveästi malttanut vaihtaa olohuoneen pöytäasetelmaani talven jälkeen, sillä olen niin ihastunut tummaan puutarjottimeeni. Vaihtelen vain muita tavaroita siinä ympärillä. Tumma puu tulee taas!

sisustus-kesakuu-1236

sisustus-kesakuu-1266

Pilkulliset kuosit

Olen sen sanonut ennenkin, että olen hulluna pilkullisiin kuoseihin! Näissä kuvissa näkyvät tyynyt ovat aivan lemppareitani. Vasemman reunimmainen, tummapohjaisen Linumin pilkkutyynyn hankin viime kesänä Koodista. Sen vieressä oleva Vitran  Eames-kuosinen koristetyyny on tuliainen Tukholman reissultani. Oikeanpuolimmainen pilkullinen Afroartin tyyny on useamman vuoden vanha ostos Legerasta, joka on muuten muuttanut hiljattain Pietarsaareen.

sisustus-kesakuu-1303

sisustus-kesakuu-1313

Tuoreet marjat

Oletteko jo maistaneet tuoreita marjoja tänä kesänä? Kävin viikonloppuna Lidlissä ja ostin ison satsin pensasmustikoita, mansikoita ja kirsikoita. Etenkin kirsikat olivat todella maukkaita. Minun piti olla nopea, että sain nämä kuvat otettua ennen kuin kirsikat loppuivat.

Lempparijuttu on muuten myös tuo Marimekon Koppa-kulho*, johon laitoin kirsikat tarjolle. Ihastelin Koppaa jo pidemmän aikaa ja kun sain valita yhden Marimekon tuotteen itselleni taannoisen yhteistyön myötä, oli valintani melkoisen helppo.

sisustus-kesakuu-1247

sisustus-kesakuu-1339

sisustus-kesakuu-1364

Luonnonkukat ja oksat

Kukkivat oksat ovat niin kauniita, että niitä tekisi mieli kuvata joka suunnasta. Nämä omenapuun oksat vilahtivatkin jo edellisessä postauksessa meidän saunatuvalla. Alunperin oksat olivat kuitenkin meidän olohuoneessa tämän tason päällä. Yksi oksista on pidempi ja kaartuu sivulle kauniisti. Kohta pääsee poimimaan myös kesäkukkasia luonnosta. Aivan ihanaa!

*

Kesäisiä lempijuttuja voisi listata ihan loputtomiin – onhan tämä vuoden parasta aikaa. Kunhan aurinko näyttäytyy taas, niin kuvaan meidän terassin kesäistä ilmettä. Malttamattomat voivat kurkata sitä jo etukäteen Instagram Stories -vidoiltani tai Snäpistä (valk.harmaja).


Translation: Some of my favourite things this summer: shades of sand and dark wood, dotted textiles, fresh berries, branches and flowers from nature.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.