saunatupa-1142

saunatupa-1175

saunatupa-1115

saunatupa-1109

saunatupa-1128

saunatupa-1156

saunatupa-1185

saunatupa-1196

saunatupa-1149

saunatupa-1161

saunatupa-1123

saunatupa-1106

Viikonloppuna innostuimme vähän rymsteeraamaan. Vaihdoimme mattojen paikkoja: aiemmin olohuoneessa ollut valkoinen Tiscan ”juustonaksumatto”* siirtyi saunatupaan ja olohuoneeseen vaihdettiin kesän kunniaksi kevyempi matto tilalle. Paksu villamatto sopikin yllättävän hyvin saunatupaan!

Saunatupaa sulostuttaa myös kauniit, valkoisin kukkasin kukkivat omenapuun oksat. Meilläpäin ei vieläkään omenapuut kuki kunnolla, mutta nämä oksat olin poiminut jo aiemmin, joten ne alkoivat kukkia nopeammin kotona sisällä maljakossa.

Ripaus valkoista sopii minusta nätisti meidän tummaan saunatupaan ja muhkea matto tuo sinne rutkasti pehmeyttä. Saunan jälkeen onkin kiva köpsötellä tuon maton päällä. Muuten saunatuvassa vallitsee hämyisä tunnelma – se on kuin meidän oma pieni kesämökki omalla pihalla (ilman merimaisemia vain).

Saunatuvalla oleva vuodesohva alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt. Sen rungosta on katkennut pari osaa, joten meillä saattaa ihan oikeasti pian olla edessä uuden vuodesohvan hankinta. Sitä mietimme jo vuosi sitten saunatuvan pienen remontin yhteydessä, mutta asia jäi hautumaan. Haluaisin löytää kohtuuhintaisen vuodesohvan, jossa olisi hyvä istua silloin kun sohvaa ei ole levitetty. Aiemmin haaveilimme Boknäsin Heaven-sohvasta, mutta vuodesohva sopisi paremmin meidän tarpeisiin. Täytyy vielä tutkailla vaihtoehtoja…


Translation: Dark and cosy atmosphere in the lounge area of our sauna house. I changed the rugs around: this fluffy Tisca rug* used to be in our living room, but I thought our living room needed a more lighter look in the summer so I moved the rug into our sauna house. I think this rug fits perfectly also in this space. Lovely flowers from an old apple tree bring a touch of summer.

*Tiscan matto saatu / The rug received as a gift from Tisca

Author

8 Comments

 1. Katselin itsekkin vuodesohvaa joskus ja futonnetissä oli monta varteenotettavaa vaihtoehtoa! Kannattaa käydä kurkkaamassa niiden sivua.

 2. Pingback: Kesäisiä lempijuttuja - Valkoinen Harmaja

 3. Hei, mikä maali/sävy teillä on saunatuvan seinissä? Ei kuitenkaan ole sama kuin makkarissa, vai onko?

  • suvi m Reply

   Saunatuvan seinät ja katto on maalattu Värisilmän Sointu-maalilla sävyssä ”Kuje”. Eli ei ole sama kuin makkarissa. Makkarissa on sininen Jotun Lady maali ”St. Paul’s Blue”.

 4. Hei,

  Mistä tuo teidän pullea rahi on? Etsiskelen parhaillaan konjakinväristä nahkarahia olohuoneeseen. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.