Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Enää muutama hassu viikko kesälomaan…olen miettinyt, että jos tänä kesänä pitäisi kunnolla kesälomaa, mikä minun kohdallani käytännössä tarkoittaisi breikkiä myös blogista. Toisaalta jos inspiraatio iskee vahvasti, niin olisi ikävä jarrutella vain siksi, että on päättänyt olla päivittämättä. Luulenpa, että menen fiiliksen mukaan – niin olen kyllä päättänyt aiempinakin kesinä ja työtä onkin sitten tullut tehtyä ehkä liikaakin.

Haaveilen kiireettömistä kesäpäivistä ja tuijottelusta horisonttiin. Olisi ihana koota löhöilynurkka mökkirantaan, siihen niemekkeelle, josta näkee kauas merelle. Mutta oli tämä viikonloppuna kyhäämäni ”köyhän naisen virityskin” aika ihana. Sain valita lisää lemppareita Ellokselta ja yksi niistä oli tämä kuvassa näkyvä suuri Candice-tyyny. Olen ihaillut sitä kauan!

Jättityynystä (tai patjasta) tuli heti meidän lasten suosikki. He ovat siirrelleet sitä ympäri kotia ja köllötelleet sen päällä. Minä nostin patjan terassille auringonpaisteeseen. Laventelipuskan viereen muodostui ihana, kiireetön pesä, jossa lueskella vaikkapa kirjaa. Vohvelikankaisen Joelle-tyynyn nappasin mukaan makuuhuoneen petauksesta.

Valitsin Ellokselta myös täydennystä meidän kangasservettivalikoimaan. Minulla ei ole ollut ollenkaan valkoisia kangasservettejä, joten niinpä valitsin sellaiset. Käytän kangasservettejä muuallakin kuin kattauksissa: esimerkiksi peittämään rumia leipäpusseja leipäkorissa. Kangasservetit näyttävät kivalta myös rekvisiittana kuvissa – pieni asia, joka merkitsee visuaalisuudesta nauttivalle paljon.

Saattaa olla, että Candice-tyyny löytää vielä tiensä meidän mökille. Siellä sitä varmasti pääosin kesäisin löhöillään, kunhan mökki valmistuu. Kuten jo aiemmin kirjoittelin ”Poimintoja terassille” postauksessa, haluaisin luoda mökille monta eri tyyppistä oleskelualuetta. Yksi olisi ehdottomasti pyhitetty löhöilyyn.

Padova-leposänky / Leeds-aurinkovarjo / UNIKA teak nojatuoli / Bastian-tulikori / Candice-istuintyyny 40×40 cm / Anjna-ulkomatto 

Olen haaveillut tuollaisesta ”aurinkopesästä”, ulkokäyttöön tarkoitetusta sohva-sänky-yhdistelmästä. Sen kiikuttaisin sinne mökkirannan niemenkärkeen. Olisi ihana köllötellä tuollaisessa ja katsella merelle.

Toisen oleskelualueen voisi tehdä ylemmäs pihalle, lähelle mökkiä. Sinne laittaisin ulkokäyttöön soveltuvia nojatuoleja, suuren varjon tai katoksen sekä jonkinlaisen tulipesän. Tässä oleskelutilassa viihtyisi varmasti myöhään syksyyn.

-40% alennus Ellokselle blogin lukijoille

Mikäli tarvitset täydennystä pihapiiriin tai terassille, niin kannattaa tsekata Elloksen valikoima. Alekoodilla 460008 saat -40% alennuksen Ellos-tilauksen arvokkaimmasta tuotteesta (ei koske huonekaluja). Koodi on voimassa vain 31.5.2019 saakka normaalihintaisille tuotteille. Klikkaa tästä Elloksen verkkokauppaan.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.