Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Kesällä pidän eniten raikkaista ja ilmavista petauksista. Meillä on tummansininen makuuhuone, joten sen vastapainoksi valitsee mielellään raikkaita sävyjä. Nyt petasin sänkyyn hennon vaaleanpunaiset lakanat. Liiallisen hempeää ilmettä rikkoo ihastuttava sinapinkeltainen, konjakkinen sävy. Onko sinulla tarve päivittää kodin tekstiileitä? Postauksen lopusta löydät -40% alekoodin Ellokselle!

Kirjoittelin hiljattain ”Sisusta kevät makuuhuoneeseen” postauksessa siitä kuinka ihastuin päätäpahkaa pehmeän roosan ja sinapinkeltaisen yhdistelmään. Pakkohan sitä oli kokeilla tuota väriparia myös omassa kodissa! Sain valita Elloksen kodin valikoimasta ihania tekstiileitä kotiin, joten klikkasin ostoskoriini erittäin haalean vaaleanpunaiset Juliette-pussilakanat sekä vohvelikankaisen ”kanelinruskean” Joelle-koristetyynynpäällisen.

Juliette-pussilakanasetti on pehmeäksi pestyä, ekologista puuvillaa, jonka langantiheys 144 tc. Ellokselta kerrotaan, että ekologinen puuvilla tarkoittaa ”puuvillaa, joka on viljelty ilman kemiallisia torjunta-aineita, keinotekoisia lannoitteita ja geenimuuntelua (GMO). Tuote täyttää GOTS-sertifikaatissa CU 847472 määritellyt vastuullista valmistusta koskevat ihmisoikeus- ja ympäristövaatimukset aina materiaalin tuotannosta lopputuotteeseen asti. Tuotteen ympäristövaikutukset ovat pienemmät kuin tavanomaisesti tuotettujen tuotteiden.” Lisäksi tuote on saanut Öko-Tex-sertifikaatin.

Eräs tärkeä yksityiskohta, jota myös arvostan pussilakanaseteissä on painonapit. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin pussilakanan sisältä tursuava peitto. Juliette-lakanoista tuollaiset painonapit löytyvät. Silti pussilakanasetti oli hyvin edullinen. Ainakin alustavat kokemukset lakanoista ovat todella positiiviset ja hinta-laatu-suhde tuntuu olevan erittäin kohdillaan.

Lakanasetin sävy on erittäin haalean vaaleanpunainen. Käytän petauksessa aina myös suuria 60×90 cm tyynyjä, joissa on nyt lakanakaapistani ennestään löytyvät valkoiset tyynyliinat. Valkoiseen rinnalla vaaleanpunainen sävy korostuu selkeämmin. Heitin peitot rennosti sängylle, jolloin ne laskeutuvat ihanan muhkeasti ja kutsuvasti tiukan särmän petauksen sijaan. Liiallista hempeyttä rikkoo reipas vohvelikankainen Joelle-koristetyyny.

Lakananvaihdoin yhteydessä innostuin päivittämään makuuhuoneen esillepanoja. Sängynpäädyn päälle kokosin asetelman pienistä maljakoista, mukana aikoinaan Ellokselta saamani Torre-maljakko ja nostin asetelmaan myös kolmiokäenkaalini, jonka tummanviolettinen sävy sopii minusta ihanasti tähän settiin. Sitten ripustin vielä katosta yövaloksi roikkumaan yksinkertaisen Lisa-ikkunavalaisimen. Näin makuuhuone sai uuden, raikkaamman ilmeen. Poimin vielä kollaasiin muutaman idean, miten tätä settiä voisi täydentää.

Blanca sänkykatos / Pembroke Wide pellavaverho / Joelle päiväpeite / Nathan pöytävalaisin / Miranda tyynyliina / Juliette aluslakana / Tyler helmalakana

Olen joskus haaveillut romanttisesta sänkykatoksesta ja olemme miettineet pitäisikö sellainen hankkia mökille…? Kesäksi haluaisin ainakin ostaa makkariin valkoiset pellavaverhot. Minulla on ennestään Elloksen Pembroke-verhot beigensävyisinä, mutta kesäksi raikkaat valkoiset olisivat paremmat. Ja jos joskus petaisin sängyn, niin vohvelikankainen päiväpeite olisi ihana. Petauksen voisi täydentää kuviollisella tyynyllä.

Meidän aluslakanakokoelma kaipaisi täydennystä, sillä joskus käy niin, että ei olekaan yhtään puhdasta isoa aluslakanaa valmiina, kun vaihtaa lakanoita – Ellokselta löytyisi Juliette-lakanoihin kuuluva aluslakana. Lisäksi minun pitäisi oikeasti vihdoin jo ostaa kunnollinen helmalakana, sillä nykyinen on niin ohutta kangasta, että siitä kuultaa sängynrungon ruudut vähän rumasti läpi. Olisi kyllä pitänyt laittaa Tyler-helmalakana samaan tilaukseen.

-40% alennus Ellokselle blogin lukijoille

Mikäli tarvitset täydennystä kodintekstiileihisi, niin kannattaa tsekata Elloksen valikoima. Ellos tarjoaa Valkoisen Harmajan seuraajille alekoodin, jolla saa -40% alennuksen Ellos-tilauksen arvokkaimmasta tuotteesta (ei koske huonekaluja). Alennus aktivoituu koodilla 460008. Koodi on voimassa 31.5.2019 saakka normaalihintaisille tuotteille. Klikkaa tästä Elloksen verkkokauppaan.

Author

6 Comments

 1. Kaunista jälleen. Muistelen että sulla on ollut ellokselta joskus myös Neely-nimiset lakanat. Millaisia käyttökokemuksia niistä?

  • Suvi M Reply

   Juu, meillä on sellaiset harmaat lakanat Ellokselta (taitavat olla ne Neelyt…en muista). Ne ovat olleet oikein hyvät. Petaan ne usein lasten sänkyyn, mutta omakin kokemus on oikein positiivinen.

 2. Pia Mariella Reply

  Hei, ihanan näköinen kokonaisuus. Mistä hankit teidän peitot ja tyynyt? Olen miettinyt miten esimerkiksi IKEA versus JYSK?

 3. Ihana petaus, todella kutsuva ja kesäinen. Piti kysyä tuosta kukkaruukusta kenen valmistajan se on?

  • Suvi M Reply

   Ihana kuulla! 🙂 Kukkaruukku on kirppislöytö. Se on vanhaa Arabiaa.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.