Meillä oli viikonloppuna aivan ihana tapaaminen sisustusbloggaajasiskojen kanssa Vaasassa! Te, jotka seuraatte minua Instagramissa pääsittekin Storyjen kautta kurkistamaan paikkoja, joissa piipahdimme. Vaikka olen asunut Vaasassa aikoinaan yli kymmenen vuotta, tuli viikonloppuna vierailtua minullekin aivan uusissa paikoissa.

Lauantaipäivään mahtui kiertelyä Vaasan keskustassa sekä Raippaluodossa, ja tietysti söimme erityisen hyvin. Päivä alkoi lounaalla Faroksella, mihin oli rakennettu uusi, hieno ravintola. Aivan ihastuttava paikka ja todella hyvä ruoka! Sitten kiertelimme kaupungilla muutamissa liikkeissä, kauppahallissa sekä grafiikkaa painavan taiteilijan Printmakers-galleriassa. Mutta koska raportoin päivän niin tehokkaasti InstaStoryihin, päätin blogiin napata kuvat Vaasan tuliaisistani.

Koska minulle on vuosien varrella kertynyt jo ennestään niin paljon sisustustavaraa (maljakoita, tuikkukippoja jne), niin ostan nykyisin harkiten mitään uutta pientä kivaa. Vaasan pikkuputiikeista ostin ihania herkkuja. Kauppahallin Makukaupasta ostin kauniin suklaalevyn sekä vähän eksoottisempaa heinäsirkkasuklaata. Toisesta herkkukaupasta, torin sivukadulla sijaitsevasta Liisa Koski 1917 myymälästä ostin ihastuttavia suklaapalleroita sekä kauniin suolapurkin.

Suklaat menivät parempiin suihin alta aikayksikön sirkoista huolimatta, mutta kaunis suolapurkki on muistona vielä pitkään. Sitä on kiva pitää esillä keittössä. ArkiLiving-sisustusliikkeestä ostin kauniin Moobs-merkkisen leikkuulaudan.

Oli todella mielenkiintoista päästä piipahtamaan grafiikan lehtiä valmistavan taiteilijan työhuoneessa! Taidegraafikko Tapani Tammenpää näytti meille kuinka grafiikkatyöt syntyvät. Olen aina tykännyt grafiikasta todella paljon. Selailin Tammenpään teoksia ja sieltä pisti tietysti vahvasti esiin kissa-aiheiset teokset. Yksi oli aivan kuin meidän Pörrö! Kyllähän minun piti ostaa tuollainen työ itselle.

On oikeastaan aika erikoista ettei taidegrafiikkaa näy enemmänkin kodeissa, sillä työt eivät ole kovin kalliita. Yhdellä, kahdella julistetaulun hinnalla voi aivan hyvin saada aitoa grafiikkaa. Suosittelen vahvasti tutustumaan pikkugallerioihin, sillä niistä voi tehdä todella ihania, uniikkeja löytöjä.

Minun tuliaiseni olivat siis taidetta ja suklaata. Niin ja se yksi leikkuulauta. Parasta Vaasan visiitissä oli kuitenkin ihanien sisustusbloggaajasiskojen tapaaminen! Nauru raikasi ja keskustelut polveilivat niin blogien tulevaisuudesta aina Suomen jääkiekkomaajoukkueeseen. Valitettavasti minun piti siskoni kanssa lähteä jo ennen illallista takaisin kotiin työkiireiden takia, mutta ensi kerralla pitää varata aikaa enemmän.

Kiitos paljon Visit Vaasa ja Somessa.com ihanan pr-matkan järjestämisestä!

Mukana reissussa olivat naiset seuraavien blogien takaa:

Anne Melender – Muoti mielessä

Modernisti kodikas

Talosta koti

Char and the City

Inspired by love

Pinossa

Pilkkeitä

Marulla

Pihkala

Musta ovi

Oblik

Sliik

At home

Minishow

Maiju Saw

Esmeralda’s

Kuistin kautta

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.