Kaupallinen yhteistyö: Kähler & Suomen Blogimedia

 

Tiedätte, että tykkään päivittää kodin sisustusta pienin keinoin. Kun suurimmat huonekalut, valaisimet ja pintamateriaalit on valittu aikaakestäviksi, täytyy vaihtelua tuoda sisustukseen muilla keinoin. Ja tokihan minäkin kaipaan vaihtelua, vaikka mahdollisimman ajattomasti pyrinkin kotia sisustamaan. Meillä piristystä kodin sisustukseen tuovat esimerkiksi leikkokukkaset ja oksat. Maljakot ovat siis ahkerassa käytössä ja myös niiden valinnassa painotan laatua ja ajatonta muotoilua.

Onko tanskalainen Kähler sinulle tuttu brändi? Kähler on perinteinen keramiikkatalo, joka perustettiin jo vuonna 1839 tanskalaiseen Næstvedin kylään. Perustajan Herman Joachim Kählerin pojat jatkoivat isänsä rakentamaa yritystä, mutta neljän sukupolven jälkeen vuonna 1974 Kählerin tarina perheyrityksenä päättyi. Kähler syntyi uudestaan vuonna 2008, kun arkkitehti Frantz Longhi herätti tuotemerkin uudelleen eloon. Uuden näkökulman ja sarjojen Omaggio, Urbania ja Hammershøi ansiosta Kähler nousi jälleen tunnetuksi.

Etenkin tanskalaisen muotoilijakaksikon Stillebenin suunnittelema Omaggio-sarja on herättänyt ihastusta pohjoismaisissa sisustajissa. Omaggio-sarja kunnioittaa tanskalaisia käsityöperinteitä: raidat maalataan käsin tuotteiden pintaan ja mallistoon kuuluvat lasimaljakot ovat suupuhallettuja.

Minä sisustin Omaggio-maljakoilla erilaisia tunnelmia kotimme eri tiloihin. Käytän maljakoita sisustuksessa muuallakin kuin olohuoneen tai keittiön pöydällä; niitä löytyy myös makuuhuoneesta, työhuoneesta ja keittiöstä. Upea vaasi on kaunis sellaisenaankin jos kotoa ei aina löydy tuoreita kukkasia.

Omasta maljakkokokoelmastani löytyy monen kokoisia vaaseja. Pienemmät maljakot ovat täydentävät sisustusasetelmia, kun taas yksi suuri maljakko riittää näyttävän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Kählerin Omaggio-sarjan maljakoita on saatavilla useassa eri koossa: aina minikokoisista, 8 cm korkeista Omaggioista  megakokoisiin, 50 cm korkeisiin vaaseihin saakka.

Omaggio-sarjan tunnusmerkkinä on graafinen raidoitus. Raitojen värityksiin on useita eri vaihtoehtoja. Minun kuvissani näkyvät musta-, helmiäis- ja hopearaidalliset vaasit. Vaikea on valita suosikkia, sillä kaikki vaihtoehdot näyttävät niin hyvältä! Ehkä kuitenkin ajaton mustavalkoinen Omaggio on suosikkini…jos olisi pakko valita.

Kaupallinen yhteistyö:Translation: My styling with beautiful Omaggio vases in collaboration with Kähler.

 

Author

4 Comments

 1. Kivat kuvat, kertovat hyvin eri vaihtoehtoja, vain yksi oksakin riittää, tunnelmat vaihtuvat hienosti.

  • Suvi M Reply

   Tosi kiva kuulla! 🙂 Oksa riittää minusta vallan mainiosti tuomaan tunnelmaa, kun taas välillä kaipaa näyttävämpää kimppua.

 2. Omaggiot näyttävät kuvissasi uudella tavalla upeilta. Olin jotenkin mieltänyt ne eri tyylisiin koteihin. Etenkin tuo suurin versio teki vaikutuksen. 🙂

  • Suvi M Reply

   Ok, kiva kuulla! 🙂 Minusta Omaggio sopii skandinaavisen selkeän sisustuksen lisäksi hyvin myös runsaampiin ja klassisempiinkin kokonaisuuksiin.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.