Kaupallinen yhteistyö: Gedigo

gedigo-odda-3

Olen ennenkin kertonut teille kotikaupunkini hienosta designbrändistä, Gedigosta. Nyt tämä nahkatuotteistaan tunnettu brändi on laajentanut valikoimaansa huonekalujen tuotantoon ja minulla on ilo esitellä teille kaunis Odda-penkki. Monikäyttöinen penkki löytää paikkansa kodin monesta eri paikasta. Minä stailasin sen kolmella eri tavalla meidän kotona: eteisessä, olohuoneessa ja makuuhuoneessa.

gedigo-odda-4282

gedigo-odda-4311

gedigo-odda-4326

gedigo-odda-4291

gedigo-odda-4298

Istumatila tulee tarpeeseen eteisessä, kun solmitaan kengännauhoja tai halutaan paikka, johon laskea laukku kotiin tullessa. Odda-penkki sopiikin luontevasti eteistiloihin.

Odda on valmistettu parkitusta luonnonnahasta ja saarnesta. Penkin materiaali ja osat on hankittu, jalostettu ja koottu Suomessa. Penkki valmistetaan tilaustyönä, eli jokainen penkki on uniikki. Ostaja tekee lopullisen kokoamisen käsin ilman liimaa tai ruuveja.

Saatoitkin ehkä jo bongata Oddan asuntomessuilta? Siellä se on esillä Kannustalon Harmaja Saimaan kylpytiloissa sekä Kontion Toive-talon pukutilassa. Meillekin Odda-penkki sopisi hyvin myös saunatupaan.

gedigo-odda-4386

gedigo-odda-4347

gedigo-odda-4521

gedigo-odda-4489

gedigo-odda-4396

gedigo-odda-4504

Olohuoneessa sovittelin penkkiä ikäänkuin daybediksi osaksi sohvaryhmää. Kaunis, vaalea nahka sopii hyvin olohuoneemme harmoniseen sävymaailmaan ja lisäistuinpaikat tulee tarpeeseen silloin kun on useampi ystäväperhe kylässä samaan aikaan.

Odda-penkkiä voi kätevästi siirrellä tarpeen mukaan. Penkkihän toimitetaankin asiakkaalle osissa ja asiakas kokoaa sen itse. Kokoamiseen ei tarvita ruuveja tai liimaa, sillä penkki pysyy kasassa puuliitosten ansiosta ja istuinosa kiinnitetään runkoon soljilla, jotka löytyvän nahkaistuimen alta.

gedigo-odda-4411

gedigo-odda-4274

gedigo-odda-4439

Ehkä mieluisin paikka Odda-penkille löytyy kuitenkin meidän makuuhuoneesta. Siellä sijoitin penkin sängyn jalkopäähän, kuten usein nähdään sisustuskuvissa. Sängynpäätypenkki on itse asiassa oikein käytännöllinen, sillä sen päälle voi viikata päiväpeitteen ja kasata sisustustyynyt yön ajaksi.

gedigo-odda-4202

gedigo-odda-4447

gedigo-odda-4237

gedigo-odda-4452

gedigo-odda-4219

gedigo-odda-4191

gedigo-odda-4458

gedigo-odda-4245

gedigo-odda-4214

Kaikki Gedigon tuotteet saavat inspiraationsa luonnosta. ’Odda’ on saamea ja tarkoittaa uusi. Odda-penkissä Gedigo halusi yhdistää vastakohtia: sekoittaa pehmeää ja kovaa. Saarnesta tehty kantava rakenne tekee penkistä tukevan ja kestävän, kun taas mukautuva nahka antaa penkille pehmeän, miellyttävän pyöreyden.

Ihastuin kovasti Odda-penkin luonnolliseen, lämpöiseen ilmeeseen. Penkki on huikean hienosti viimeistelty! Ajatella, ettei sen kokoamiseen tarvita ruuveja tai liimaa ollenkaan! Se tarkoittaa myös sitä, että penkin voi halutessaan purkaa, säilöä ja koota jälleen. Odda on Gedigon ensimmäinen kokeilu huonekalujen valmistuksessa, mutta toivottavasti näemme vielä lisää yhtä upeita huonekaluja tältä kotimaiselta brändiltä.

Asuntomessujen ajan Gedigo tarjoaa Odda-penkistä -15% alennuksen. Penkki on saatavilla TRE-liikkeestä Helsingistä, Legerasta Pietarsaaresta sekä Gedigon omasta verkkokaupasta.

Kaupallisessa yhteistyössä:

gedigo-logo

Gedigo Piece of Finland valmistaa korkealaatuisia lifestyle-tuotteita nahasta. Massakulutuksen ja kuluttamisen aikakautena Gedigo näkee tehtäväkseen vaihtoehtojen tarjoamisen: aitoja, kauniita, käsintehtyjä nahkatuotteita, jotka kestävät käyttöä sukupolvesta toiseen. Gedigon toimitilat sijaitsevat Kokkolassa.


Translation: My styling collaboration with Finnish brand Gedigo. They have just released this beautiful Odda bench. I styled the bench in three different ways in our home. It looks so lovely! Each bench is unique and the user assembles the bench him/herself without any screws or adhesive. Odda bench is made of naturally tanned leather and ash tree. 

Author

11 Comments

 1. Todella ihanat kuvat, näitä jäi vaan tuijottelemaan! <3

  Penkki on myös huikean kaunis esine. Arvostan tällaisia tuotteita, joissa suunnittelu, materiaalit ja työ on kaikki kohdallaan.

  • suvi m Reply

   Kiitos, kiva kuulla! <3

   Niinpä, tässä penkissä yhdistyy hienosti suunnittelu, taidokas työnjälki ja ihanat materiaalit.

 2. Hei. Muistanko väärin,mutta eikö sinulla pitänyt olla myyntiä tavaroille,jotka jäävät yli remontista? Vai olenko nukkunut ja se on jo pidetty.

  • suvi m Reply

   Juu, blogikirppis on tulossa, kunhan ehdin kuvata ja hinnoitella tuotteet… 🙂

 3. Penkki on kyllä ihana ja laitoinki jo sinne viestiä kun näin viime kerralla vilauksen penkistä. Tuo 15% alennus kyllä laittaa harkitsemaan penkin tilausta :), kiitos vinkistä. Kauan miettinyt penkkiä makkariin ja tämä olisi meille kuin nappi, tykkään niin vaaleasta puusta ja nahan composta. Toivottavasti ei haittaa, jos penkki kotiutuu meillekkin 🙂

  Teillä on niin kaunista ja kodikasta, harmoonia kohillaan.

  • suvi m Reply

   Ihanaa jos sait tästä vinkkiä! 🙂 Sopii varmasti teidän kotiin tosi kauniisti, enkä tietenkään pistä pahakseni vaikka penkki kotiutuisi teillekin. 😉 Minulla oli tämä penkki vain kuvauslainassa. Ehkäpä se kotiutuu meillekin pysyvästi. 🙂

  • suvi m Reply

   Jep, messuilta tämän penkin voi bongata kahdesta kohteesta. 🙂

 4. Ai vitsit mä kuolasinkin tätä Asuntomessuilla ja harmittelin kun siellä ei lukenut mikä penkki kyseessä. Jes, pakko keksiä tälle paikka omassakin kodissa 🙂

  • suvi m Reply

   Voi ei, onpa harmi ettei siellä ollut merkintää mistä penkki on. Mutta onneksi löysit tänne blogiini. 🙂 On kyllä niin kaunis ja monikäyttöinen tämä penkki.

 5. Pingback: Pellavan sävyjä tummassa makuuhuoneessa - Valkoinen Harmaja

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.