makkarin-pellavat-7050

Syksyn saapuminen näkyy meillä kodin sisustuksessa monin tavoin. Vaikka olenkin innokas sisustaja, niin syksyisin tuo innostus nousee ihan uusiin svääreihin. Muutokset eivät ole mitään suuria. Nyt uudistukseksi riitti se, että siirsin pellavaverhot olohuoneesta makuuhuoneen puolelle. Ihastuin kesällä hiekan värisiin pellavalakanoihin ja nyt halusin tuoda tuota sävyä lisää makuuhuoneeseen.

makkarin-pellavat-7068

makkarin-pellavat-7083

makkarin-pellavat-7054

makkarin-pellavat-7109

makkarin-pellavat-7088-2

makkarin-pellavat-7052

Meidän petauksessakin on tällä hetkellä hiekan sävyiset lakanat, joten tasapainoitin ilmettä valkoisella päiväpeitteellä. Rasti seinään – meillä on päiväpeite! Hiekan sävyinen rento pellava sopii minusta tosi nätisti yhteen tummansinisten seinien kanssa ja pitkät verhot tuovat ihan erilaista ilmettä makuuhuoneeseen.

Syksy näkyy sisustusasetelmissakin. Maljakoissa on kuivahtaneita laukkoja ja kirppikseltä löytyneet olkiharjat ovat korvanneet aiemmin seinäkoukussa riippuneen olkihatun. Kynttilänvalo luo myös vahvasti tunnelmaa.


Translation: In the autumn I get even more excited about interior decoration. The changes do not have to be anything big: this time I only moved the long linen curtains from our living room into our bedroom. I love the contrast between the dark blue walls and soft, sandy linen. A few dried flowers in the vases and the autumn look is ready.

Author

8 Comments

 1. Hei!

  Niin kauniita kuvia ja sävymaailma on huikea! Harmoninen ja kaunis ✨ Olen yrittänyt etsiä postauksistasi tietoa, mistä olet hankkinut nuo kauniit hiekan väriset pellavalakanat? Juuri tuollaiset sopisivat myös meidän pieneen makuuhuoneeseen, koska tummat värit tekisivät entistä pienemmän vaikutelman. Kiitän jo etukäteen!

  • suvi m Reply

   Ihana kuulla, kiitos Carita! 🙂 Hiekan väriset pellavalakanat ovat Hobby Hallista. Tilasin ne kesällä, kun ne jäivät mieleeni kun vuosi sitten tein stailauksia. Ovat osoittautuneet oikein hyvälaatuisiksi ja onnistuneeksi ostokseksi.

  • suvi m Reply

   Hobby Hallista siis. 🙂 Oikein ihanat lakanat ovatkin.

   • Ihailen tuota seinän sävyä ja sängynpäätyä. Mikä sävy seinässä on ja mistä olet hankkinut sängynpäädyn? Todella kaunis kokonaisuus muutenkin

    • suvi m Reply

     Makuuhuone on maalattu Jotun Lady -maalin sävyllä ”St. Paul’s Blue”. Valitettavasti tuota maalia ei myydä Suomessa – olemme hankkineet sitä Ruotsista. Sängynpäädyn olemme nikkaroineet itse. 🙂

 2. Hei kiitos ideasta. Pakko mennä kokeilemaan omaan tummaan makkariin pellavan värisiä verhoja.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.