kreeta-amoudara-9316

kreeta-amoudara-9323

kreeta-amoudara-9332

kreeta-amoudara-9306

kreeta-amoudara-9406

kreeta-amoudara-9318

kreeta-amoudara-9243

kreeta-amoudara-9218

kreeta-amoudara-9423

kreeta-amoudara-9427

kreeta-amoudara-9431

kreeta-amoudara-9379

kreeta-amoudara-9413

Saavuimme juuri kotiin ihanalta Kreetan lomalta! Vietimme viikon aurinkolomaa Amoudarassa rentoutuen ja nauttien hyvästä ruuasta, uimisesta ja koko perheen yhteisestä ajasta. Minulla ei ollut edes kameraa mukana, vaan räpsin muistoja kännykällä. En halunnut stressata lomalla hienoista kuvakulmista, vaan halusin pienen breikin myös valokuvaamisesta. Majoituimme Atlantica Akti Zeus all-inclusive hotelliin, mikä oli oikein rento ratkaisu meidän perheelle. Ruoka oli oikein maukasta ja hotellissa oli hyvät uima-altaat sekä siisti ranta. Pieni vesipuistokin sieltä löytyi, mutta me hypimme mielummin meren aalloissa.

Viikko kului siis pääosin uimarannalla ja altaalla. Oli niin kuuma, että vedessä täytyi olla lähes koko ajan. Merivesi oli aivan mahtavan lämmintä! Yhtenä päivänä vuokrasimme auton ja kiersimme Kreetan itä-osaa. Ajelimme kapeita ja mutkaisia vuoristoteitä ja ihastelimme pikkukyliä, joita sattui matkan varrelle. Jälkikäteen ajateltuna yhden päivän olisi voinut vielä viettää myös jollain opastetulla retkellä, sillä uiminen ja auringonotto alkoi jo kyllästyttää loppuviikosta.

Se on jännä juttu miten aika kuluu reissussa hitaammin! Viikko tuntuu kahdelta ja meistä kaikista tuntui siltä kuin olisimme olleet kauan pois kotoa. Nyt on aivan mahtavaa olla taas kotona! Seuraavaksi lämmitetään sauna ja nautitaan tästä ihanasta paluufiiliksestä. Ja pestään pyykkiä. Minulla on vielä tämä viikko kesälomaa jäljellä, joten ehdin vielä kotoillakin sopivasti ennen töihin paluuta.


Translation: Greetings from Crete! We spent a week there enjoying the sun, the sea and the pools. We also went for a small road trip. What a relaxing holiday!

Author

1 Comment

  1. Hei! Harkitsemme kyseistä hotellia ruokineen päivineen!!! Saisiko lisää plussia ja miinuksia??? Kävittekö iraklion keskustassa, jos niin millä kannattaa liikkua!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.