gedigo-odda-4464

gedigo-odda-4180

gedigo-odda-4470

gedigo-odda-4510

Kodin remppahommat on hoidettu ja blogityötkin alkavat olla pulkassa. Minä olen keräillyt rikkaruohoja maljakoihin, nauttinut sisustelusta ja viettänyt ihanaa loma-arkea lasten kanssa. Miehen lomakin alkoi vihdoin, joten nyt on aika keskittyä vain yhdessäoloon. Aurinkoistakin säätä on luvattu vihdoin! Seuraavaksi keskitymme ulkoiluun ja lomailuun koko perheen kesken. Niinpä blogi jää nyt pienelle kesätauolle.

Aurinkoisia kesäpäiviä!


Translation: Finally my husband’s summer holiday has started also, so now we are going to enjoy the warm days with our kids. It’s going to be quiet on this blog for a while as we are enjoying summer days and family time. Have nice summer days!

Author

2 Comments

  1. Ihania kesäisiä kuvia ja minkä ihanan nahkaisen rahin bongasin sängyn päästä 🙂 ? Täällä etsinnässä nimittäin sopiva rahi ja vielä en ole oikein löytänyt soppelia : ( Oikein mukavaa ja rentoa lomaa sinne <3 Onneksi nyt tännekkin luvattu ensi viikolla lämpimämpiä kelejä, YES!

    • suvi m Reply

      Kiitos paljon! 🙂 Tuosta sängynpäädyssä näkyvästä ihanuudesta on tulossa tarkempi juttu blogiin heti pienen lomailun jälkeen… 😉

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.