Toissapäivänä odottelin Mankkua kaupungilla ja piipahdin sitten läheiseen kukkakauppaan kuluttamaan aikaa. Heräteostoksena ostin ihanan kaktuksen. Se löysi paikkansa tuunaamastani tarjoiluvaunusta.

iltaaurinko

aurinko_kaktus

varjot

tarjoiluvaunu

aurinko_kaktus_vino

Kaktukset viehättävät kyllä nyt aivan erityisesti. Meillä on toinenkin kaktus (kirjahyllyssä) ja mietinkin, että onkohan se vielä elossa, sillä en muista milloin olisin sitä kastellut…

Ja enpä kyllä yhtään kyllästy ilta-auringon säteiden ja varjojen ihasteluun! Kesällä aurinko ei paista näin suoraa meille sisälle; osittain siksi, että terassipurjeet blokkaavat valtaosan säteistä pois. Vielä ei myöskään ole niin lämmin, että auringonsäteistä tulisi liian kuuma.

Kaikenlaisia kasviaiheisia sisustusvinkkejä löytyy muuten nyt uusimmasta, huhtikuun Avotakasta. Kokosin sinne ”Löydöt”-palstalle ihanimpia ruukkuja ja muita kasvisaiheisia oheistuotteita.

Translation: I love my new cactus. And the evening sun light in our home.

Author

2 Comments

  1. Kaktukset ovat kyllä kivoja, ihanan yksinkertaisia muotonsa puolesta ja pitäis olla helppo hoitosia. Öhöm, olen kyllä saanut nekin tapettua kun en ole muistanut kastella :(. Toivottavasti täälläkin nyt paistais ja ei haittais vaikka tulis kaatamalla aina öisin vettä, niin lumikinokset sulais. nimittäin täälllä vielä paljon lunta.

    • suvi m Reply

      Minulla on toinenkin kaktus. Se on unohtunut tuonne kirjahyllyyn. En ole kastellut sitä aikoihin, joten se lienee kuollut. Mutta näyttää edelleen samalta. 😀

      Toivottavasti siellä on jo lumet sulaneet… 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.