Kodikkuutta tuovat sisustusasetelmat ovat nyt kovinkin suosittuja sisustajien keskuudessa – minimalismista huolimatta. Taidokkaat asetelmat tuovat mielenkiintoa sisustukseen ja niiden avulla on helppo lisätä kerroksellisuutta kotiin. Yksi sisustusesine, jota on viime aikoina näkynyt paljon sisustuskuvissa on tiimalasi. Löysin tällaisen parin:

pihistapanosta_tiimalasi

HAY:n ”Time” tiimalasikokoelmaan kuuluu eri kokoisia tiimalaseja, joissa on käytetty värillistä lasia. Minä olen saanut sen keskikokoisen version siskolta lahjaksi ja se koristaa meidän eteisen lipaston päällä olevaa asetelmaa.

Tähän pihistä-panosta pariin valitsin HAY:n tiimalaseista suurimman koon (korkeus 19,5 cm), sillä se vastasi parhaiten Elloksen ”Monza” tiimalasin kokoa (korkeus 21 cm). Elloksen versiosta on saatavilla vain yhtä kokoa ja se on kirkasta lasia.

Kummasta sinä tykkäät enemmän? Pihistäisitkö vai panostaisitko? Vai ovatko tällaiset sisustusesineet sinusta ihan turhia ylipäänsä?

Translation: I found look-a-likes: hour glasses from Ellos and HAY. Which one do you like more?

Author

12 Comments

 1. Kumpikin ihania! ..mutta pihistäisin tässä – värillinen lasi ei ole ihan täysillä iskenyt, vaikka sitä joka puolella näkyykin.

  • suvi m Reply

   Tuo Elloksen tiimalasi on kyllä myös kaunis ja hyvä valinta varmastikin jos ei värillinen lasi sytytä. 🙂

  • suvi m Reply

   Niinpä. 😉 Tuo Elloksen tiimalasi on kyllä näyttänyt tosi hyvältä myös niissä stailatuissa kuvisa…

 2. Mun mielestä nämä esineet ovat täysiä turhakkeita. Onhan noita asetelmia ihan kiva katsella blogeissa ja lehtikuvissa mutta ainakin meillä kertyy pöydille ja lipastojen päälle ihan tarpeeksi tavaraa ilman tällaisiakin. Juuri tästä turhasta ”krääsästä” haluaisin päästä eroon.

  Jos nyt kuitenkin pitäisi valita, ottaisin tuon Hayn tiimalasin. Värilasi viehättää enemmän.

  • suvi m Reply

   Ymmärrän. Minuakin ahdistaa liika krääsä ja meillä pitäisikin karsia suurella kädellä. Se operaatio odottaa vain tarpeeksi aikaa – ehkä helatorstaiviikonloppuna päästään alkuun. 🙂

 3. Kaunis on tuo Elloksen versio. Mielestäni oleellisin asia eli hiekka ja kaunis muoto erottuvat edukseen kirkkaassa. Väri jakaa esineen liiaksi kahtia.

  • suvi m Reply

   Voi, onpa ikävä kuulla! Se HAY:n tiimalasi tuntuu kyllä melkoisen ohuelta. Olen yrittänyt varjella sitä ettei menisi rikki…

 4. Tykkään esineistä, joilla on jokin käyttötarkoitus, joten tällaiset tuntuvat vähän turhilta. Mies taas tykkää tämän tyyppisistä esineistä. Minä pidän enemmän minimalistisemmasta tyylistä. Joka pinnalla ei tarvitse olla useampaa koriste-esinettä

  • suvi m Reply

   Aivan, makunsa kullakin. Minäkin ihailen minimalistista sisustusta, mutta omassa kodissa tyyli lähtee aina rönsyilemään.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.