Sain ystävältäni Emmalta (Pintariipaisuja-blogista) jonkin aikaa sitten kivan haasteen ”Tarjolla kahvia ja pullaa”, jossa on tarkoitus vastata muutamaan yleisluontoiseen kysymykseen. Kysymykset ovat sellaisia, joista tulisi helposti rupateltua kahvipöydässä ja siitä tämä haasteen nimi juontaa juurensa.

1. Mikä on sisustustyylisi?

Kuvailisin omaa sisustustyyliäni ajattomaksi ja skandinaaviseksi sekä omalla tavallaan kodikkaaksi. Tyylini perusta ovat moderni, mutta sekoitan joukkoon myös eri tyylisiä juttuja omien mieltymysten mukaan. Ja ripaus trendejäkin on kiva olla. Ajattomuus on kuitenkin se punainen lanka. Kotini tyyli onkin pysynyt aika samanlaisena jo siitä lähtien, kun muutin omaan kotiin lapsuudenkodista.

oh_keittioon

tyopoyta

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessasi?

Tämä onkin vähän kinkkisempi kysymys. Tarkoitetaanko tässä rahallisesti vai sisustuksen viimeistelyn kannalta? No jos vastaan, että olohuone-ruokailutilaan, niin en ole kauhean väärässä sama kummasta näkökulmasta asiaa miettii. Tähän kotiin muuttaessa panostimme ensimmäistä kertaa kunnon sohvaan, jonka toivomme kestävän käyttöä monta monta vuotta. Lisäksi olen halunnut panostaa valaisimiin, sillä ne viimeistelevät sisustuksen. Vielä muutama design-tuoli joukkoon, niin siinäpä se.

oh_artekinpoyta

leinikit_ruokailutilassa

3. Mihin käyttäisit rahaa ilman huonoa omaatuntoa?

Hmmm…en kyllä oikeastaan osta mitään sellaista, mistä pitäisi tuntea huonoa omaatuntoa.

4. Mihin käytät paljon rahaa?

Kotiin, lapsiin ja ruokaan menevät suurin osa rahoista. Sisustuksessa käytän rahaa varmaan eniten valaisimiin.

5. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?

Tietysti se, että joku läheinen tai itse sairastuisi vakavasti.

jalat(kuva: Anu Sundell)

6. Mistä onnesta unelmoit?

Siitä, että saisi aina tehdä mielekkäitä asioita ja tuntea innostusta. Tylsistyminen ja tasapaksu elämä tuntuisi aika ikävältä. En tarkoita, että kaipaisin seikkailuja tai suuria elämyksiä, vaan sitä että saisi joka päiväisessä arjessa tehdä kivoja juttuja ja innostua uusista asioista.

7. Missä asiassa olet tunnollisin?

Pakko vastata, että työssä olen tunnollisin, sillä oman kodin siivous ja ruuanlaitto saattavat joskus kärsiä (koti)laiskuudestani. Minun on vaikea kieltäytyä minulle tarjotuista töistä, mutta tämän blogin kautta olen oppinut sanomaan ”ei” sellaisille jutuille, jotka eivät tunnu omilta. Tunnollisuudesta saattaa tulla myös stressiä; nyt minua esimerkiksi harmittaa lukuiset blogiin liittyvät sähköpostit, jotka ovat jo pidemmän aikaa odottaneet vastaamista. Vastaan niihin kyllä!

petaamaton_sanky

8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?

Unohduksen, sillä itsekin unohtelen asioita. Jos on monta rautaa tulessa, niin on ihan ymmärrettävää, että joskus jotain unohtuu.

9. Mikä on naisen paras ominaisuus?

Aitous. Se, että ei teeskentele, vaan on rehellisesti oma itsensä. Ihan sama mitä muut ajattelee. Aitouteen sisältyy myös tunteiden näyttäminen niin hyvässä kuin pahassa. Mutta jos oikein tympäisee, on joskus parempi olla vain hiljaa (riippuu tilanteesta ja seurasta), mutta kaikista läheisten seurassa ei tarvitse hillitä itseään.

10. Mikä on miehen paras ominaisuus?

Voisin tähänkin vastata, että ”aitous”, mutta lisätään nyt vielä touhukkuus. Pidän miehistä, jotka saavat paljon aikaan. Tietysti tärkeää ovat myös luotettavuus ja rehellisyys, mutta ajattelin nyt keksiä jonkin muun ominaisuuden. Liika suorittaminen ei kuitenkaan ole hyväksi, vaan pitää löytää sopiva balanssi touhukkuuden ja joutenolon yhdistelmästä.

Haluan antaa tämän haasteen eteenpäin seuraaville Divaanibloggareille:

RominaVilla Solsidan
TiinakaisaPics dots and stripes
SannamatildaKesällä kerran

Author

12 Comments

 1. Hei Suvi,

  pakko jättää viesti ihan tuon sun ensimmäisen kuvan takia. Eilen meinaan sisustelin meidän olkkarin koristekirjahyllyä ja etsin tuosta teidän monitoimihyllyköstä kuvia täältä sun blogista. Sainkin hyllykön jonkinlaiseen kuosiin (sehän elää aina), mutta kyllä hymyilytytti, kun tänään oli heti kuva täällä odottamassa 🙂

  Kiitos inspiraatiosta ja mukavaa kevään odotusta!

  • Onpa mukava kuulla! 🙂 Mukavaa kevään odotusta sinnekin ja tosi kiva jos sait täältä inspistä! 🙂

 2. Hei,

  löysin tieni sivuillesi kun etsin vinkkejä remonttiin. Olen avian myyty! Mahtavaa :)Sait juuri vakiolukijan. Olen löytänyt niin paljon mielenkiintoista luettavaa, inspiroivia kuvia ja ylipäätään hyviä vinkkejä. Kiitos.

  • Voi kuinka kiva kommentti, kiitos sinulle! 🙂 Ihanaa jos saat blogistani vinkkejä omaan kotiisi. 🙂

  • Se on minustakin ihana! 🙂 Muutaman vuoden vanha kuva jo, mutta aina saa hymyn huulille.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.