Joskus jostain arkisesta asiasta on kiva ihan huvikseen tehdä vähän erityisempää. Eilen nautiskelimme Eurooppalaiselta ruokatorilta hankkimiamme juustoja ja patonkeja terassilla tavallista juhlavammassa kattauksessa. Asettelin juustot ja muut syötävät nätisti esille ja viimeistelin kattauksen serveteillä. Ihan huvikseen vain.

juustot_herkut

mansikat

terassilla

patonki

siideri

Mansikat sopivat muuten erityisen hyvin yhteen Brie-juuston kanssa. Myös hillot maistuvat hyviltä juustojen kanssa. Kannattaa kokeilla! Kuvissa näkyvät Nicholas Vahén hillot löytyivät omasta kaapista, eli ne eivät ole ruokatorin antimia. Iittalan Essence Plus -sarjan kuohuviinilasit olen saanut blogin kautta. Niistä nautimme nyt yhden siiderin puoliksi Mankun kanssa.

juustot

Eurooppalainen ruokatori on avoinna Kokkolassa vielä tänään ja huomenna. Suosittelen piipahtamaan siellä! Valikomasta löytyy myös maistuvia makeita jälkiruokia. Me ostimme fudgea ja tosi maukkaat mustikka-valkosuklaamuffinssit.

Translation: Sometimes it is nice to set up the table nicely just for fun. It does not have to be a special occation. We enjoyed this lunch yesterday on our terrace.

Author

2 Comments

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.