Kaupallinen yhteistyö: Mayn

 

mayn-5151

Minä pidän siitä, että jokaiselle tavaralle on oma paikkansa. Tuo ajatus ei aina täysin toteudu meidän perheessä, sillä tavarat eivät useinkaan palaudu niiden omille paikoilleen. Haluan myös säilyttää usein arjessa tarvittavat pikkutavarat tyylikkäästi ja näppärästi esillä. Nyt olen tainut löytää helpotusta tähän ongelmaan. Avuksi tuli erä kotimaisia Mayn säilytyskoreja ratkaisemaan meidän kodin arkisäilytystä.

mayn-5105

mayn-5094

mayn-5087

Ostin alunperin ensimmäisen Mayn korin meidän kylpyhuoneeseen shampoopullojen säilytykseen parisen vuotta sitten. Meillähän ei ole erikseen mitään shampoopullotelineitä. Kori on kestänyt hyvin kosteutta, joten hankin samoja koreja pienemmässä koossa myös lasten kylpyhuoneeseen. Siellä ne säilövät purkkien lisäksi kätevästi myös ylimääräiset wc-paperirullat.

mayn-5018

mayn-5015

mayn-5058

Huomasin, että Mayn lankakorit ratkaisevat todella monenlaisia säilytyspulmia. Keittiössä pieni lankakori säilöö tiskiainepullon ja -harjan tyylikkäästi. Mayn korit tulivat avuksi myös kahvikapseleiden ja servettien säilytykseen.

tyton-huone-4799

tyton-huone-4754

mayn-5141

Tyttären huoneessa Mayn korit taitavat olla ahkerimmassa käytössä. Pienempiin koreihin olemme säilöneet petsejä ja petsien huonekaluja. Koriin saa kauniin alustan, jonka avulla pienet tavarat eivät pääse tippumaan pohjan kautta pois. Ja muistatteko miten tuskailin sitä missä säilyttäisin kaikki neidin kirjat? Tähänkin löytyi ratkaisu Mayn lankakoreista: suurin kori säilöö melkoisen pinon kirjoja.

olohuone-livingroom-3958

mayn-5142

mayn-5182

Sisustushulluna omistan melkoiset pinot sisustuslehtiä ja niidenkin säilytykseen Mayn korit sopivat mainiosti. Kaunista koria pitää mielellään esillä ja korin avulla lehtipinoa on helppo siirrellä tarpeen mukaan. Kaunis korkkikansi toimii myös vaikkapa matalana laskutasona kahvikupille sohvan vieressä.

mayn-5195

mayn-5076

mayn-5124

mayn-5186

Mayn koreihin myydään myös korkkisia kansia, jolloin koreja voi pinota päällekäin.  Irtopohjan avulla taas pienimmätkin tavarat säilyvät korin sisällä. Mayn onkin saanut EU mallisuojan tälle pohja-kori-kansi-yhdistelmälleen. Mikä parasta kaunista kantta ja irtopohjaa voi soveltaa monenlaisiin muihinkin käyttötarkoituksiin esim. kattauksessa.

Mayn tuotesarjaan kuuluu näiden kätevien korien lisäksi myös kauniita tarjottimia, siivoustarvikkeita, keittiötekstiileitä, tyynyliinoja ja tuoksukynttilöitä. Ovatko Mayn tuotteet sinulle jo tuttuja?

Kaupallisessa yhteistyössä:

mayn_logo


Kotimaisen Mayn tuotteita löydät heidän omasta verkkokaupastaan sekä useilta jälleenmyyjiltä.

*Mayn tuotteet saatu osana kaupallista yhteistyötä.

Author

6 Comments

 1. Olen myös ihastunut Mayn koreihin! Meillä niitä on keittiössä hedelmäkoreina ja lieden vieressä paikkana maustemyllyille ym. Kylpyhuoneessa korissa on lasten kylpylelut. Todella monipuolisia säilyttimiä!

  • suvi m Reply

   Sanos muuta! 🙂 Käyttökohteita voisi keksiä loputtomiin…

 2. Kiva, käytännön läheinen postaus.Mukavan monipuolinen tuoteperhe, pitääpä tutustua tarkemmin, nuo kannet ovat ihan mainioita!

  • suvi m Reply

   Kiva kuulla! 🙂 Halusinkin tehdä nimenomaan käytännönläheisen postauksen, jotta korien monikäyttöisyys tulisi selkeästi esille.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.