Tänään tekee mieli poiketa sunnuntaiperinteestä ja fiilistellä juhannusta sisustusuutisten sijaan. Meillä oli aivan ihanan rentouttava kotijuhannus! Syötiin hyvin, saunottiin monta kertaa ja nukuttiin pitkään.

Snapchatin puolella ehtii vielä jonkin aikaa nähdä meidän juhannustunnelmia ennen kuin videot poistuvat (löytyy nimellä valk.harmaja). Snapchat on kyllä niin mukava lisä muihin some-kanaviin!

juhannus-8719

juhannus-8676

juhannus-8685

juhannus-8713

juhannus-8787

Ohje: Mankun marenkiunelma +mansikat

juhannus-8694

juhannussauna-8662

juhannus-8766

juhannussauna-8560

juhannus-8811

juhannus-8668

Juuri tällaista aikataulutonta pitkää viikonloppua tarvitsin tähän ajankohtaan! Rentoa joutenoloa ja leppoisaa oleskelua perheen kesken. No, vähän ehkä rempattiin saunatuvalla. Tuntuu kuin loma olisi jo alkanut, mutta vielä on muutama hassu työpäivä jäljellä.

Löysin uutta innostusta myös valokuvaamiseen kuten ehkä juhannussauna-postauksesta oli havaittavissa. Reilu viikon takainen A-lehtien blogipäivän valokuvaajan pitämä osuus antoi monenlaisia vinkkejä omaan valokuvaukseen. Otin pitkästä aikaa käyttöön 35 mm linssini ja säädin aukon asetuksia uusiin lukemiin. Nyt tekisi mieli kuvata koko ajan!

Mielessä on myös pienet sisustuspäivitykset olohuoneessa, mutta niistä myöhemmin lisää. Sisustusuutiset julkaisen taas ensi viikolla. Nyt nautitaan vielä lämpimästä sunnuntaipäivästä!

Voit seurata blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa

Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä sekä Snapchatistä (valk.harmaja)


Translation: We had a really nice and relaxing midsummer at home.

 

Author

2 Comments

 1. Ihania kuvia onkin! Mitä aukkoa käytät?

  Mä otin niin relaa, etten koko pitkän viikonlopun aikana koskenutkaan niin kameraan kuin läppäriinkään. Sen sijaan lukaisin pitkästä aikaa pari kirjaa. Oli niiiin rentouttavaa 🙂

  • suvi m Reply

   Kiitti Karin! 🙂 Nyt säädin aukkoa 1,4 tai 1,8:iin…yleensä kuvaan jollain 4-5:llä. Linssikin vaihtui 50 mm:stä 35 mm:seen.

   Välillä tekeekin tosi hyvää pitää taukoa kaikista laitteista ja kanavista. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.