midsummer-8822

midsummer-8839

midsummer-3

midsummer-8836

midsummer-

midsummer-2

Toivottavasti teillä on ollut ihana juhannus. Meidän juhannus on kulunut vahvasti remonttipuuhissa pojan huoneessa, mutta kipaisimme myös Kalajoella katsomassa juhannushulinoita. Kauniilta Hiekkasärkiltä löytyi myös hiljaisempia poukamia, missä ihastella upeaa merimaisemaa ja auringonlaskua. Aivan mahtavaa, että Suomesta löytyy näin upeita rantoja! Joka kerta, kun käyn Kalajoella, tulee mieleen, että siellä pitäisi käydä useamminkin.

Meidän vuokramökin mukavuuksiin kuuluivat polkupyörät ja olikin tosi kiva koko perheen kesken pyöräillä Hiekkasärkkien rantateillä ja metsäpoluilla. Miniloma huipentui Sanifani-kylpylään, jossa oli ihanan rauhallista juhannuksena. Pienen breikin jälkeen jaksoi taas palata kotiin remppahommiin. Remontin etenemistä olette saattaneetkin seurata Instagram Storystäni tai Snapchatista (valk.harmaja). Nyt täytyy mennä jatkamaan!

Author

6 Comments

 1. Oi, Kalajoki on vakio kohde joka kesä! Ihana paikka etenkin helteellä.

  • suvi m Reply

   Me emme ole koskaan sattuneet paikanpäälle heltellä, mutta pitäisi joskus yrittää tähdätä siihen. Tuolla on varmasti mahtavaa silloin! 🙂

 2. Hei, kysyisin vähän neuvoa. Elikkä ostin artek a 110 valaisimen ja haluaisin laittaa sen olohuoneen pöydän yläpuolelle. Mulla on hay tarjotinpöytä ja mietin mikä olisi hyvä korkeus valaisimelle pöytään nähden? Huonekorkeus sen normi 250cm. Kiitos etukäteen neuvoista!

  • suvi m Reply

   On todella vaikea neuvoa ilman kuvaa. Minä sijoitan valaisimet aina silmämääräisesti sille korkeudelle, joka minua miellyttää. Tiedän, että esim. ruokapöydän yllä roikkuva valaisin suositellaan asennettavan 60 cm päähän pöydän pinnasta, mutta itse en noudata tuollaisia sääntöjä. Siksi on vaikea neuvoa, kun se pitäisi arvioida paikan päällä.

 3. Kalajoki on niin ihana paikka, viime kesänä käytiin. Minusta tuntuu että me ”etelänhetelmät” ei edes osata arvostaa sitä riittävästi.

  • suvi m Reply

   On se kyllä mahtava paikka! 🙂 Me asutaan melko lähelläkin, joten on sääli ettei siellä tule käytyä useammin…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.