Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Olikos teillä mukava juhannus? Me vietimme juhannuksen pääasiassa kotona. Kaverit kävivät kylässä ja teimme myös pienen pyrähdyksen eräälle mökille, missä lapset pääsivät polskuttelemaan paljuun. Juhannusaattoyönä Mankku kävi kuvaamassa juhannusjunaa (olimme seuranneet juhannusjuna-ohjelmaa Teemalta juhannusaattoiltana) sillä aikaa, kun me muut jo vedimme sikeitä. Samalla hän nappasi näitä tunnelmallisia juhannuskuvia tyhjiltä rannoilta. Tänä vuonna emme käyneet perinteisellä Vespa-ajelulla, mutta täytyy korjata se asia vaikkapa hääpäivänä…

Ilmat suosivat meitä tänä juhannuksena. Eilen taisi olla koko kesän tähän mennessä lämpimin päivä täällä. Meinasi ihan iho palaa. Tänä vuonna saunoimme muuten ensimmäistä kertaa juhannussaunassa tässä kodissa – viime vuonna sauna ei ollut vielä tähän aikaan valmis. Yhden Instagram-kuvankin* nappasin saunavihdoista Facebookin puolelle.

Huomenna alkaa loma-arki. Ihanaa!

 

*Minua voi seurata Instagramissa osoitteessa @suvim_valkoinenharmaja. En vain ole kovin ahkera instagrammailia. Nykyään on niin paljon kaikenlaisia sovelluksia, että ei millään aika riitä kaikkeen. Pinterestiinkin olen joskus luonut tilin, mutta en juurikaan ole käynyt siellä sen jälkeen.

 

 

Translation:
We have been celebrating midsummer here in Finland. These pictures were taken by my husband on Friday night, at about 2 am. We spent most of the midsummer weekend at home. Very relaxing. Tomorrow starts a new week, which is the first summer holiday week for me. :) P.S. You can follow me on Instagram at @suvim_valkoinenharmaja.

Author

4 Comments

 1. kauniita kuvia Mankku ottanu!
  mekin katottiin juhannusjunaa silloin ku se oli täällä hoodeilla ;)
  hyvää lomaa! :))

  • Kiitos lomatoivotuksista! Loma tuntuu niin ihanalta! :)

   Olisi ollut kiva päästä Mankun mukaan, mutta lähtö tuli niin nopsaan ja lapset nukkuivat jo (ja minä itsekin).

 2. Upeita juhannuskuvia! Me saatiin sitten ne kaatosateet, mutta eihän sillä väliä kun vieteltiin ihan rentoa juhannusta kotosalla.

  Mukavaa lomanalkua!

  • Kesäinen sade on kuitenkin ihana myös. Raikas ja luonto tykkää. Vaikka eipä se tietenkään ole kivaa jos sitä kovin kauan kestää.

   Kiitos sinullekin lomatoivotuksista! Nautin kyllä täysillä. :)

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.