Ensimmäinen varsinainen kesälomapäiväni alkoi kasvohoito- ja kampaamoajan varaamisella. Ihanaa, kun nyt on aikaa tuollaisiin ”hömpötyksiin”. Tänään piipahdin pikaisesti myös alennusmyyneissä ja luottokirppikselläni. Alennusmyynneistä ei löytynyt mitään erikoista, mutta kirppikseltä tarttui mukaan muutama kippo. Täydellistä pionimaljakkoa en löytänyt, mutta ostin vihdoin muutaman apteekkipullon.

Sitten nappasin mukaani Arabian kukkaruukun, joka maksoi peräti euron! Se oli minusta oikein hyvä löytö.

Vähän nuhruinen ja likainenhan tuo on, mutta uskon, että saan sen taikasienellä puhtaaksi.

Ihastelin kirppiksellä kaikenlaisia ns. rumia, ruskeita kuppeja ja kippoja. Ne näyttävät nyt jotenkin viehättäviltä. Muutama vähän sen tyylinen ”rumilus” löysi tiensä ostoskoriini, mutta niistä juttua sitten myöhemmin, kun olen saanut kyhättyä niistä kivan asetelman.

 

Translation:
This was the first day of my summer holiday and I went to my favourite flea market. These are my flea market finds today: three bottles and a flower pot by Finnish Arabia, which cost only 1 €. It’s a little dirty, but I’m sure I’m going to get it cleaned up. In addition to these, I bought some brown and kind of ugly little vases, of which I’m going to write about when I have created a nice installation of them.

Author

8 Comments

 1. Ihanat löydöt! Noita Arabian kuppeja yökkäilin joitakin vuosia äitin ikkunalaudalla, mutta niin vain ne ovat nyt löytäneet tiensä meille. Noita on aika vaikeaa löytää kohtuullisin hinnoin kirppikseltä, joten hyvä löytö!

  • Kummasti silmää alkaa miellyttää sellaiset jutut, joista ei ennen pitänyt yhtään. 🙂 En ihan saanutkaan sitä Arabian ruukkua puhtaaksi sisältä, mutta eipä tuo haittaa. Eihän sitä ole tarkoitus tyhjänä katsella. 😉

 2. hei mikä on sun suosikkikirppari? mä oon varmaan eniten kamaa ostanut kallentorilta mutta se pietarin katulapset kirppari on kyllä niin symppis ja sieltä löytyy parhaat villapaidat!

  • Tykkään eniten SPR:n kirppiksestä, kun siellä on siistiä ja kaikki tavarat omissa osastoissaan. Ei tarvitse kiertää koko kirpparia läpi jos katselee esim. vain astioita. 🙂

 3. Jotenkin nuo ruskeat pullot on itselläkin ollut vähän hyi-yök -osastolla, mutta nyt kun näitä nähnyt käytettävän valkoista vasten, ei ne niin pahalta enää näytäkään 😉 Rentouttavaa kesälomaa!

  • Apteekkipullot on minusta tosi nättejä esim. maljakkona. Sopii kivasti esim. loft-henkiseen sisustukseen. Ja kiitos kesälomatoivotuksista. Aion kyllä rentoutua ihan kunnolla! 🙂

 4. Minä löysin kokonaisen satsin noita Richard Lindhin suunnittelemia Arabian valkoisia ja mustia kukkaruukkuja kirpparilta ja vielä kohtuu hintaan. Se oli hyvä päivä.
  Minäkään en saanut niitä sisältä puhtaaksi, vaikka liotin ja käytin ihmesientä. No, ei haittaa, ovat ulkoapäin erittäin kauniita ja multahan peittää ajanpatinan.

  • Teitpäs hyvän löydön! Minäkin haluaisin vielä muutaman ruukun lisää. Yksi on vähän orpo. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.