Innoistuin sunnuntaina tekemään pientä joulunurkkausta kotiin, kun kävin läpi jouluisia tekstiileitä ja raivasin tilaa saunatuvan kalusteille olohuoneeseen. Saunatuvassa on se lattiaremontti meneillään, joten meillä on nyt täällä tavarat vähän mullin mallin. Mutta kaaoksen saa kätevästi rajattua pois kuvista ja voi keskittyä vain tähän siistimpään nurkkaukseen.

pehmis_joulujutut

joulunurkka

joulunurkkaus_2

perinteinen_kranssi

Kävin viime sunnuntaina joulumarkkinoilla ja sieltä ostin mm. kuvissa näkyvän perinteisen kranssin. Minusta perinteiset joulukoristeet ovat kauneimpia ja niitä voi hyvin yhdistää moderniinkin sisustukseen. Niin saa aikaan sopivan lämminhenkistä joulutunnelmaa ilman liikaa krääsää ja glitteriä.

Kuten pidemmän aikaa blogiani seuranneet tietävät, meillä on tapana jouluksi laittaa esille ns. joulutyynyt, eli Mulberryn ruutukankaasta ommellut koristetyynyt. Tämä traditio on kestänyt nyt muistaakseni viisi vuotta. Toissa jouluna tyynynpäälliset olivat kadoksissa muuttorumban jäljiltä ja pelkäsin niiden jo joutuneen roskiin. Onneksi löytyivät lopulta! Mulberryn tyynyt saavat seurakseen neulostyynyjä ja ilmeen viimeistelee lämpöinen ”joulumatto”, jonka aion taas levittää olohuoneeseen.

Tuo lattialla oleva valkoinen tyyny, jossa on kaksi tummanharmaata raitaa, on vilahdellyt vähän väliä kuvissani; milloin sohvalla ja milloin petauksissa. Siitä on tullut jonkin verran kyselyitä, joten kerronpa nyt tässä että se on Linumin mallistosta ja olen ostanut sen Sisustuksen Koodista varmaan reilu vuosi sitten.

Niin, ja eihän tuo Joy-kynttelikkökään ole aivan rikki. Yksi lamppu palaa! Aion kyllä vielä tilata varapolttimoita, kunhan saan aikaiseksi…

be&liv -arvonnan voittajat

be&liv_arvottu

Be&liv-joulukalenteriarvonta taisi olla aika mieluinen, sillä osallistujia oli peräti 694 (muutaman kommentin jouduin diskaamaan, kun tulivat arvonta-ajan umpeuduttua)! Onhan tuo kalenteri todella viehättävä ja siitä on iloa moneksi vuodeksi. Luin innolla mitä kaikkea olittekaan keksineet, että palloihin voi piilottaa: kauniita ajatuksia paperilapulla, palveluksia rakkaalle, sormuksen, legoja, palapelin paloja, perheen kanssa yhdessä tehtäviä juttuja. Aivan ihania ideoita! Tämmöinen kalenteri todella mahdollistaa aineettomien lahjojen antamisen rakkaille.

Mutta haluatte varmaan jo tietää ketä arpaonni suosi tällä kertaa. Random.org joutui jälleen onnettareksi ja arpoi voittajat seuraavasti:

 • 1. palkinto Tree24-joulukalenteri: Ruska (nro 49)
 • 2. palkinto Petals-kulho: ansku (nro 268)
 • 3. palkinto Petals-kulho: Hannaj (nro 333)

Oikein paljon onnea voittajille ja iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Author

14 Comments

 1. Perinteinen kranssi on kyllä kaunis 🙂 Harmi, ettei kerrostalossa ole mahdollista sellaista ripustaa oveen.. Olenko ymmärtänyt oikein, että tuon Joy-kynttelikön valmistus olisi lopetettu?

  • Juu, ilmeisesti on niin, että Joy-kynttelikön valmistus on lopetettu ja nyt myydään viimeisiä kappaleita. Tosi harmi.

 2. Moikka. Ihana pikkukuusi, meillä on samanlainen ruukku vailla käyttöä, taidanpa kipaista metsään kuusenhakumatkalle.

  • Minäkin ajattelin vielä hakea jonkun pikkukuusen maljakkoon. Tämä huonekuusi on meillä jo kolmatta vuotta.

 3. Kaunis perinteinen kranssi. Meillä joulukoristelut koostuvatkin lähes kokonaan kukista ja havuista (ja herkkuasetelmista ympäri taloa…)
  P.S. Huhun mukaan kynttelikön lamput ovat lähes kaikkialta loppuunmyytyjä eli pidä kiirettä varalamppujen kanssa.

  • Kauneimmat joulukoristeet ovat juuri niitä. Taidan minäkin kohta lähteä hyasinttiostoksille… 🙂
   Tilasin muuten jo varalamput ja äitinikin oli tilannut, joten nyt meillä on niitä varastoon useampi paketti. 🙂

 4. Minä odotan raporttia lattiaremontista. Tajusin vastikään, että tuo pinnoite voisi olla keino saada vääränvärinen klinkkerilattia piiloon. Kokemukset pinnoitteesta olisivat siis tarpeeseen.

 5. Hei, mistä tilasit varalamppuja Joy-kynttelikköön? Ne tosiaan näyttävät olevan loppu joka paikasta.. Kiitos vastauksesta

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.