Olen ihan joulufiiliksissä (olette ehkä huomanneet ;))! Minusta tämä aika ennen joulua on juuri parasta: jouluvalmistelut ja odottava fiilis. Heti joulun jälkeen kaikki jouluset jutut jo kyllästyttävät, joten nyt pitää nauttia. Tänä viikonloppuna onkin virallisesti pikkujoulu ja joulukoristeita voi ihan hyvin laitella esille ilman, että kukaan paheksuu. Me aiomme viettää pikkujoulua tänä iltana lasten kanssa ja niinpä kävin pienen kierroksen kaupungilla etsimässä kauniita pieniä joulusomistuksia. Kaikenlaisia ihanuuksia löytyikin.

eteisen_joulu

eteisen_jouluasetelma

Legerassa on mm. ihastuttavia Tine K:n joulukoristeita. Ne ovat tyylikkään hienostuneita ja sopivat kauniisti monen tyyliseen sisustukseen. Minun kassiini valikoitui kuvissa näkyvä joulukalenterikynttilä sekä seinälle ripustettu pallonauha. Kynttilä tuoksuu aivan ihanasti joululle; siinä on hento joulukuusen tuoksu, joka ei ole liian läpitunkeva tai imelä. Aivan ihana! Ja numeroista voi aina ruksata kuluneen joulukuun päivän, niin lapset näkevät yhdellä silmäyksellä montako päivää jouluaattoon vielä on. Pallonauhan kultaiset, hennot metallipallot löytävät parin Tom Dixonin Beat-valaisimien kultaisesta sisäosasta.

asetelma_dixon

eteisen_jouluasetelma2

hyllynkulma

adventtikynttila

Kodin Terrasta hain hyasintteja ja kuvissa näkyvän männyn. Tuo mänty on minusta aivan ihastuttava! Sen voi varmaan laittaa uloskin, mutta minä halusin nyt luoda eteiseen jouluista tunnelmaa.

nakyma_eteiseen

tunnelmallista_pikkujoulua

Mutta nyt täytyy alkaa valmistella muitakin juttuja iltaa varten. Saa nähdä käyvätkö tontut jättämässä lapsille yllätyspaketit jonnekin…

Translation: More Christmas decoration in our home…

Author

10 Comments

 1. Niin ihastuttavaa, Suvi!! Hei osaisitko arvioida noista Tom Dixonin Beat-valaisimista, antaisivatko ne tarpeeksi valotehoa ruokapöydän yllä, jos siis niitä olisi 2 vierekkäin? Olen jo melkein luopunut ajatuksesta käyttää noita ruokailutilassa, mutta kun nyt taas ne näin, aloin taas kuolaamaan;) Enkä ole löytänyt toista yhtä viehättävää valaisinta… Tunnelmallista perhepikkujoulua teille!

  • Beat-valaisimet eivät valaise kovin tehokkaasti. Ne on tarkoitettu lähinnä tunnelmavalaisimiksi. Mutta meillä nuo kaksi valaisinta ovat melko kaukana toisistaan, joten ehkäpä ne valaisisivat vielä tehokkaammin jos olisivat lähekkäin… Kannattaa varmaan käydä jälleenmyyjän luona katsomassa miten Beatit valaisevat.

   Tunnelmallista joulun aikaa sinnekin! 🙂

 2. Todella kaunista, tunnelmallista ja kodikasta, taas kerran! 🙂

  Tuosta kuvissa vilahtavasta kiinteästä hyllyköstänne tulikin sellainen postaustoive mieleeni, että viisisitkö tehdä joskus postausta teidän ns. avoimista hyllyistä (mm. tuo olohuoneen kiinteä hylly ja makuuhuoneen String, tv-taso ym.) ja miten olet niitä somistanut/minkälaisia asetelmia tehnyt? Sellainenkin olisi kiva, että samaan postaukseen kokoaisit saman hyllyn eri somistuksia eli miltä hylly milloinkin on näyttänyt.

  Sulla on silmää somistaa vähän runsaammallakin kädellä ja mielelläni näkisin esim. hyllyjen tämän hetkisen somistuksen 🙂 Itse nimittäin painin usein sellaisten seikkojen kanssa kuin mm., että valitsen ”liian yhteensopivia” juttuja tai asetelmat muuten vain näyttävät joko liian runsailta tai vaisuilta. Sulla olen nähnyt useinkin ihan reilusti tavaraa hyllyssä, mutta silti yleisilme on rauhallinen ja hillitty, eikä lainkaan sekava.

  En tiedä, saitko ollenkaan ideani päästä kiinni, mitä tarkoitin… 🙂 Kivaa pikkujoulun aikaa teidän perheelle!

 3. Ihanalta ja modernilta, mutta silti niin ihanan jouluisalta näyttää! Sinulla on kyllä pettämätön maku.;)

  Jos haluat kurkata, omassa postauksessani on tänään linkki blogiisi, sillä sain täältä idean omaan diy-kynttelikköön sinun äitisi kynttelikköä mukaellen. Toivottavasti linkkaus on ok?

  Mukavaa ja lämmintä joulun odotusta teidän kotiinne!

  • Voi kiitos kauniista sanoistasi. 🙂 Linkkaus on todellakin ok. Pitääpäs tulla kurkkailemaan… 🙂

   Ihanaa joulun odotusta sinnekin! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.