Olenkin jo kertonut teille vanhempieni wc-remontista ja näyttänyt suunnitelmaa millainen valmiista tilasta olisi tarkoitus tulla (postauksessa ”WC-remontti vanhempieni kotona (part 1)”). Remontti valmistui muutama viikko sitten ja ennen kuin kurkistetaan lopputulosta, katsotaan tarkemmin millaiseen allaskaapistoon päädyimme. Vanhempieni koti on sisustettu ajattomaan tyyliin, jossa tavoitteena on satsata laatuun ja pitkäaikaisiin hankintoihin. Sama ajatus johdatti wc-tilan suunnittelua.

vanhempien_kph4

Olennaisin hankinta wc-tilaan wc-istuimen lisäksi oli laadukas allaskaapisto altaineen. Upea vaihtoehto löytyi blogiyhteistyön myötä, kun pääsin tutustumaan Aspenin tyylikkääseen ja laadukkaaseen kylpyhuonekalustevalikoimaan. Kaikki heidän kylpyhuonekalusteensa valmistetaan aidosta puusta (massiivipuusta tai viilusta) ja altaat ovat posliinia, joka on allasmateriaaleista kovin ja parhaiten kulutusta kestävä.

aspen_allaskaapit

Aspenin allaskaappimallistosta löytyi kolme potentiaalista vaihtoehtoa vanhempieni kodin tyyliselle allaskaapille: Viskan, Lysan ja Kilen. Ihastuimme äidin kanssa molemmat Viskan-sarjan allaskaappiin*, johon kuului erillinen maljamainen posliiniallas, joten lopulta valinta oli helppo. Altaan alla olevaksi tasoksi valittiin valkoinen laminaatti, jonka musta reunus sopii hyvin yhteen wc:n lattian mustien kuusikulmaisten laattojen kanssa.

aspen_allaskaappi2

aspen_allaskaappi_laatikot

Kaikki Aspenin allaskaapit toimitetaan valmiiksi koottuina, joten ne on jo tehtaalla testattu valmiiksi toimivuudeltaan. Asennus onnistuikin kätevästi, kun Mankun täytyi vain kiinnittää kaapisto seinään. Laatikot liukuvat nätisti ja sulavasti paikoillaan. Kaapisto tuntuu selvästi laadukkaalta, kun laatikoita availee. Se että laatikosto on valmistettu puusta, tuo heti tukevamman tunnun laatikoiden käytössä.

aspen_allaskaapisto

Allaskaapistoon mahtuu paljon tavaraa, jotka voi kätevästi lajitella omiin osioihinsa. Meikkikynät ja muut putkimaiset purnukat pysyvät hyvin paikoillaan omassa uritetussa osiossaan. Ihanaa arjen ylellisyyttä!

aspen_allaskaappi3

vanhempien_kph6

vanhempien_kph7

Aspen oli minulle ennestään tuntematon brändi ja täytyy myöntää, että harmittaa hiukan ettemme löytäneet näitä tuotteita jo rakennusvaiheessa, mutta seuraavaan taloon sitten… ;). Tuotteisiin saa monia arkea helpottavia toiminnallisuuksia, kuten huurtumattomat peilit, peiliin integroidut kaiuttimet sekä allaskaappien kätevät lisätoiminnot kuten sähköisesti avautuvat ja valaistut laatikot. Monet yrityksen tuotteet ovat kaiken lisäksi Joutsenmerkittyjä.

Pian luvassa myös kattavampaa kuvausta koko wc-tilasta yksityiskohtineen, joten pysykäähän kuulolla…

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

aspen_logo_black

 *Allaskaapisto saatu alennettuun hintaan blogiyhteistyön myötä

Author

10 Comments

  • Kiva jos sait tästä vinkkiä kalustetoimittajaksi. 🙂 Laitan piakkoin lisää kuvia…

 1. Kävin myös tutustumassa valikoimaan ja sieltä löyty hyvin potentiaalinen kalustevaihtoehto yhteen vessaan, kiitos 🙂 Onko tuossa vessan seinässä perus 10×10 laattaa tiililadonnalla? Näyttää sekin upealle 🙂

  • Onpa mukava kuulla! 🙂 Kyllä tuon on sitä peruslaattaa tiililadonnalla. Ja valkoiset saumat.

 2. Näyttää ihan super kivalta jo tämäkin vilaus kylppäristä, odottelen innolla koko tilan paljastamista! Vitsit, kun olisikin tuollainen lokerikkosysteemi jo valmiina laatikossa, ehkä kaikki pikkusälä pysyisi vähän paremmin järjestyksessä… 🙂

  • Pitääpäs kohta postailla loputkin kuvat. 🙂
   Lokerikko olisi kyllä niin kätevä allaskaapissa. Meidän ikean kaapeissa ei yhtään pysy ne väliseinät paikoillaan ja tavarat seilaa pitkin laatikkoa.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.