Kävin tänään ruokaostoksilla ja samalla mukaani tarttui mehikasvi. Sijoitin sen eteisen lipaston päälle, sillä asetelma kaipasi jotain kasvia. En ole mikään viherpeukalo, joten saa nähdä kuinka kauan tuo tuossa pysyy. Iskin sen vain muoviruukussaan tuohon lasimaljakkoon, kun en tiedä millaisessa kipossa ja mullassa se viihtyy. Kaikki vinkit mehikasvin hoidosta otetaan siis ilolla vastaan! 😉

Author

6 Comments

  1. >Ihanalta näyttää teillä, nautiskelin noista edellisen postauksen kuvista. Kyllä taulut vaan tuo niin paljon kodikkuutta ja sun kollaasi on aivan ihana 🙂 Ja onneksi tuo Hayn naulakko on keltainen, tulee vähän särmää. Istuta tuo kasvi niin, että laitat pohjalle kiviä vajaa puoliväliin ja sitten multa, näin turha vesi valuu pohjalle. Älä kastele sitä liikaa, joskus vaan tilkka ja varo kastamasta mehikasvin lehtiä. En kyllä tiedä oliko oikeat ohjeet :))t. eiviherpeukalo

  2. Onnen Omenia Reply

    >Viherpeukalo en ole minäkään (aijaa), mutta kivan näköistä on teidän uudessa kodissa! Muuttamisessa parasta on se, kun tavarat rupeaa löytämään paikkansa ja uusi koti rupeaa todella tuntumaan kodilta.

  3. >Malialla oli ihan hyvät neuvot 🙂 Vielä voit sekoittaa mullan joukkoon ulkoa hiekkaa/soraa (jos sitä löytyy) ja kastella ei tosiaan tarvi kuin about kerran kahdessa viikossa :)Teillä on tosi kivan näköistä. Selkeää ja raikasta. Tykkään!Eteisen ja vaatehuoneen valaisimet on loistavat!

  4. >Olen rakastunut, teidän kotiin nimittäin. Voinko muuttaa teille? 🙂

  5. >Hei, sisustuksenne on todella inspiroiva ja olenkin löytänyt siitä monia ideoita kotimme sisustukseen. Kysyisin mistä keittiön ruokapöydän päällä oleva valaisin on peräisin?

  6. >Malia: Kiitti neuvoista, sikko! 🙂 Täytyy istuttaa tuo kasvi jossain vaiheessa.Taulut tuo kyllä niin paljon kodikkuutta! <3Mietin välillä, että olisiko musta naulakko ollut sittenkin parempi, kun se sopisi paremmin noiden Tom Dixonin valaisimien kanssa, mutta eipä tuo keltainenkaan paha ole tuossa.Onnen Omenia: Juuri niin! Alussa oli kivaa, että oli niin paljon tyhjää seinää ja pelkistettyä, mutta nyt kun on muutama matto lattialla ja taulu seinällä, niin tuntuu paljon kodikkaammalta ja näyttää viimeistellymmältä. :)Mari: Ok, kiitos neuvoista sinullekin! Jospa saisin tuon kasvin pysymään hengissä… ;)Sanna: Voi Sanna! Kiitos! :)Anonyymi: Kiva jos olet saanut täältä vinkkejä. :)Ruokapöydän päällä oleva valaisin on Kartellin "Fly" ja se on hankittu Sisustuksen Koodista.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.