*postaus sisältää Iittalalta pr-lahjaksi saatuja tuotteita

Olenkin teille jo aiemmin kertonut, että meillä olisi tarkoitus uudistaa pyyhkeitämme. Minä olen melkoinen jemmaaja ja kaapista löytyy kylpypyyhkeitä, jotka olen tuonut lapsuudenkodistani saakka – eli parikymmentä vuotta vanhoja pyyhkeitä! Eikä siinä mitään jos pyyhkeet ovat hyvässä kunnossa, mutta kuinka ihanaa olisikaan, kun kaapissa olisi vain kauniita pyyhkeitä!

Nyt olen taas askeleen lähempänä unelmieni pyyhekaappia, kun sain Iittalalta kesällä ihanan pr-lähetyksen, jossa oli Taika-sarjan tekstiiliuutuuksia. Ihanista Taika-pussilakanaseteistä kirjoittelinkin jo aiemmin ja nyt esittelen teille uudet, upeat Taika-pyyhkeet. Samalla pääsette kurkistamaan meidän pikkuvessaan, joka harvemmin näkyy kuvissani.

Iittalan Taika-pyyhkeet ovat luomupuuvillaa ja ne tuntuvat valtavan pehmeiltä. Minun setissäni oli sekä kylpypyyhkeitä (koossa 70 x 140 cm) että käsipyyhkeitä (koossa 50 x 70 cm). Klaus Haapaniemen upea Taika-kuvitus toistuu todella kauniisti harmaan eri sävyissä. Pyyhkeet sopivat nätisti etenkin meidän pikkuvessaan, sillä tummanharmaa sävy toistuu myös ikkunanpuitteissa ja kaakeleiden saumoissa. Taika-sarjan tekstiiliuutuuksia on saatavilla myös viininpunaisena ja tummansinisenä.

Pyyhkeissä on huimia laatueroja ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että kannattaa satsata laatuun. Meillä on pyyhekaapissa muutamia koko perheen lemppareita – niitä arvokkaampia pyyhkeitä – ja ne ovat kaikista suurimmalla kulutuksella. Vain silloin, kun parhaat pyyhkeet ovat pesussa, tulee napattua kaapista ohut, räikeän värinen lirupyyhe, ja aina silloin mietin milloin pääsenkään niistä eroon. Laadukas pyyhe on ihanaa arjen luksusta ja sen käytöstä nauttii joka kerta, kun käy suihkussa. Arvostan tällaisia yksikertaisia arjen kohokohtia.

Laadukas pyyhe on ihanaa arjen luksusta ja sen käytöstä nauttii joka kerta, kun käy suihkussa

Toinen helppo tapata lisätä pientä luksusta arkeen on mennä suihkuun kynttilän valossa. Siskoni antoi minulle tuon ihanan PopÅ:n tuoksukynttilän, jossa on pieni puinen sydän; näin ollen se rätisee ihanasti palaessaan. Kuinka suloista! Arkeen paluu loman jälkeen tuntuu vieläkin vähän tahmealta, mutta tällaiset pienet jutut kuten laadukkaat pyyhkeet ja lämmin suihku illalla kynttilän valossa piristävät kummasti!

Lue myös: Iittala Taika-lakanat ja makuuhuoneen pienet päivitykset

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.