Täällä itsenäisyyspäivä on sujunut oikein mukavan leppoisissa tunnelmissa. Meillä on pieni DIY-projekti meneillään, joten olemme puuhastelleet sen parissa tänään. On ehditty myös nauttia glögihetkestä, syödä herkkupihvit ja leipoa joulutorttuja. Totesimme tuossa juuri, että meille tällainen rento oleskelu kotona on ihan parasta ajanvietettä. Onneksi saamme elää Suomessa näin antoisaa arkea.

Illansuussa kävimme pienellä autoajelulla ihastelemassa kotikaupunki Kokkolan itsenäisyyspäivän valaistuksia. Teatteri ja Kaarlelan kirkko loistavat molemmat upeassa sinivalkoisessa valaistuksessa. Kokkolassa on kyllä viehättäviä miljöitä, joita pitäisi käydä kuvaamassa useamminkin.

Loppuilta kuluu nyt Linnan juhlia seuratessa. Onnea 100-vuotias Suomi!


Translation: Today we have celebrated Finland’s 100th Independence Day.

Author

4 Comments

 1. Ihania kuvia Suvi. Kokkola on myös omas syntymäkaupunkini! Ihmettelin miten kuvat tuntuivat niin kotoisilta ja tutuilta! Ensin ajattelin, että kuvat ovat Helsingistä ja siellä on samantyyppistä arkkitehtuuria kuin Kokkolassa. Ilo oli suuri, kun tajusin niiden tosiaan olevan Kokkolasta. Olet näköjään huippuvalokuvaaja : )

  • Suvi M Reply

   Onpa mukava kuulla! 🙂 Kokkolassa on kyllä kivoja paikkoja.
   No, enpä tiedä olenko mitenkään huippu…parhaani yritän. 🙂

 2. Samoja kohteita käytiin ihastelemassa eilen. Kokkolasta löytyy paljon kauniita rakennuksia, niitä tulee vain liian harvoin ihailtua, kun keskustan arkkitehtuuri on mitä on…Neristan on oma lempparini, varsinkin näin joulun aikaan!

  • Suvi M Reply

   Noilla seuduilla liikkuikin paljon ihastelijoita ja kuvaajia. 🙂 Keskustassa olisi niin paljon mahdollisuuksia, mutta harmi että liikkeet ovat niin hajallaan. Neristan on tosi kaunis! Pidän tosi paljon myös Mäntykankaan alueesta.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.