Tanskalainen sisustusbrändi Menu on avannut showroomin New Yorkiin ja koska tila näyttää niin upealta, on minun aivan pakko jakaa nämä kauniit kuvat myös teille. Menu on yksi lempibrändeistäni ja edustaa skandinaavista sisustustyyliä elegantilla twistillä. Showroom näyttää todella tunnelmalliselta ja tyylikkäältä.

Menun tyyli on täydellisesti ajanhermoilla, mutta samalla kokonaisuus on hyvin ajaton. Ajankohtaisuuden juju piilee yksityiskodissa ja huonekalujen muotokielessä: pyöristettyjä kulmia ja yksikertaista muotoilua. Trendit näkyvät materiaaleissa – löytyy samettia ja kiveä/marmoria.

Showroom on sisustettu minimalistisesti ja värimaailma on hyvin hillitty ja murrettu. Paksut matot pehmentävät puulattioita ja tummat verhot rajaavat ikkunoita ja tiloja toisistaan. Toisaalta makuuhuone on hyvin valoisa ja ilmava.

”Tavoitteena oli luoda tila, joka on lämmin ja kutsuva – kuin palanen Kööpenhaminaa Isossa Omenassa”, kerrotaan Menulta.

Showroom sijoittuu trendikkään Sohon kulmille, vanhaan loft-henkiseen asuntoon. Showroomilla pidetään tuotelanseraauksia, asiakastapahtumia ja esittelytilaisuuksia, mutta tila toimii samalla myös Menun myyntipäällikön kotina. Tilaa päivitetään säännöllisesti Menun uutuustuotteilla.

Vaikka oma sisustustyylini onkin rennompi ja tietyllä tapaa runsaampi, ihailen kovasti tällaisia elegantteja tiloja. Oikeastaan haluaisin, että meidän koti olisi enemmän tämän tyylinen, mutta kun rymsteeraan ja hääräilen, niin lopputulos lähtee aina rönsyilemään. Toisaalta pitäisi varmastikin olla tyytyväinen, että oma tyyli on löytynyt, mutta olispa virkistävää välillä osata päästää siitä irti.


Translation: I love the Menu showroom in New York! It is so stylish and elegant. I wish my style would be more like this, but I always end up adding things and creating spaces that look more relaxed.

Photos: Menu

Author

6 Comments

 1. Niin täydellisen upea ???
  Menu kuuluu myös minun lempibrändeihini ?

  • Suvi M Reply

   EIkös olekin?! Olisipa Suomessakin tällaisia showroomeja…

 2. Kiitos kun jaoit nämä. Todella upeita kuvia. Meillä on kotona menossa isompi muutos ja tämä auttaa taas jäsentämään sisustusta oikeaan suuntaan ja karsimaan tätä tavaran määrään jota on kertynyt kirjahyllyihin, tasoille, jne.

  • Suvi M Reply

   Oi, aivan ihana kuulla, että sait näistä inspistä! <3 Luulen, että minäkin karsin vähän asetelmia tämän showroomin inspiroimana...

 3. Syksyllä menen Nyciin,tämä olisi hieno nähdä livenä.Kauniita yksityiskohtia ja ihan silmä lepää.

  • Suvi M Reply

   Oi, mahtavaa! Olisipa upeaa päästä tuonne paikanpäälle! Kannattaa kyllä mennä jos on siihen mahdollisuus. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.