Habi17aheadlava1024

Kuva: Habitare

Sisustusintoilijoiden vuoden kohokohta Habitare-messut lähestyvät jälleen. Habitare on uudistunut viime vuosina hienosti ja odotan jo innolla tämän vuoden messuja. Mitä erilaista Habitaressa onkaan luvassa tänä vuonna?

Yksi kohokohdista on varmasti se, että japanilainen lifestyleketju MUJI avaa pop-up myymälän Habitaren Ahead-muotoiluhalliin. MUJI:n Habitaressa nähtävä pop-up-myymälä on yhtiön ensimmäinen messuosallistuminen Euroopassa.

MUJI-tuotteet

Kuva: Muji

”MUJI tunnetaan kohtuuhintaisista, esteettisesti vähäeleisen kauniista päivittäistavaroista, vaatteista ja kodintarvikkeista, joita yhdistävät käyttäjälähtöisyys, laadukkaat materiaalit ja rationaalinen tuotantoprosessi.”

MUJIn pääjohtaja Masaaki Kanai on Habitaren Kansainvälinen Ystävä 2017 ja valitsee Habitaren kiinnostavimmat tuotteet ja ilmiöt. Hän pitää myös kaikille tapahtuman kävijöille avoimen keynote-puheenvuoron keskiviikkona 13.9. klo 14.30.

anno_2017

Kuva: Annon Instagram

Odotan innolla myös Anno-brändin paluuta! Uusi Anno mallisto lanseerataan Habitaressa. Hobby Hallinkin omistava SGN Group Oy osti Anno tuotemerkin Anttilan konkurssipesältä viime talvena. Habitaressa julkistettavan uuden malliston suunnittelussa palataan Annon perustuksiin – skandinaavisiin traditionaalisiin elementteihin, aikaa ja elämää kestävään suunnitteluun ja yksinkertaisen kauneuteen, kerrotaan tiedotteessa.

”Anno palaa luonnonmateriaaleihin ja tietynlaiseen intiimiyteen ja kodikkuuteen. Fokus on tuotteissa, joiden kanssa on hyvä elää. Haluamme tarjota Annon kautta jokaiselle mahdollisuuden rakentaa ympärilleen omannäköiseltä tuntuvaa kotia hiljalleen ja pala palalta. Haluamme suunnitella tuotteita, jotka kulkevat elämässä vuodesta ja kodista toiseen”, kertoo Annon pääsuunnittelija Pia Lehtovuori.

Ikea_PH146583

Kuva: Ikean EFTERTANKE-erikoismallisto

Tänä vuonna Habitaressa nähdään myös Stockmannin ja Ikean omat osastot. Niitä odotan myös innolla! Koen, että saan eniten sisustusinspiraatiota upeasti ja kodinomaisesti stailatuista messuosastoista, joten odotukset Ikean ja Stockmannin suhteen ovat korkealla.

Casa Stockmann

Kuva: Casa Stockmann

Casa Stockmannin messuosastolla on luvassa sisustusideoita kaikkiin kodin huoneisiin. Syksyn mallistossa nähdään luonnonmateriaaleja, metallilla, graafisia kuvioita ja pintastruktuureita.

Habi17kaytava1024

Kuva: Habitare

Tietysti Habitare tarjoaa myös erikoisnäyttelyitä, teema-alueita sekä mielenkiintoista ohjelmaa ammattilaispuheenvuoroineen. Habitaren kanssa samaan aikaan järjestetään myös kaksi muuta tapahtumaa: antiikin, vintagen ja vanhan taiteen myyntitapahtuma Antiikki ja laadukkaan kuvan ja äänentoiston tapahtuma HighEnd Helsinki.

Tämän vuoden teemana Habitaressa on ”Huomisen koti”.

”Huomisen koti on tila tai mielentila, jossa voi tuntea olevansa turvassa, lämpimässä ja rakastettu. Se luo vastapainoa elämän hektisyydelle ja muutoksille. Kodin määritelmä ja siten myös huomisen koti on murroksessa. Pystytämme kodinomaisia olotiloja työpaikoille, kahviloihin, maalle ja kaupunkiin. Koti voi olla väliaikainen, liikkeessä, jaettu tai virtuaalinen – yhdistävänä seikkana on tunne turvallisuudesta.”

ARVONTA: Voita pääsylippu Habitareen!

Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 13.–17.9.2017. Sain pari ylimääräistä Habitare-messulippua arvottavaksi blogini lukijoiden kesken. Samalla sisäänpääsylipulla voi tutustua koko Habitaren sisältöön sekä samanaikaisiin tapahtumiin Antiikkiin ja HighEnd Helsinkiin. Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin.

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen:

Mitä sinä odotat eniten Habitare-messuilta?

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJILLE ILMOITETAAN HENKILÖKOHTAISESTI.

Arvon kaksi pääsylippua Habitare-messuille. Liput lähetetään voittajien sähköpostiin.

Arvonta on käynnissä su 27.8.2017 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon voittajat.


Tekstissä esiintyvät lainaukset on poimittu tiedotteista sekä Habitaren verkkosivuilta. Liput messuille tarjoaa Messukeskus. Tämä postaus ei ole kaupallinen yhteistyö, vaan arvon ylimääräiset messuliput blogin lukijoiden iloksi.

Author

233 Comments

 1. MUJIn POP-up ja Annon paluu! Nämä on ehdottomasti ne kaksi asiaa, jota odotan eniten messuilta.

 2. Messut olisivat minulle ensimmäiset,joten odottaisin ihan kaikkea innolla. Mujin tuotteet kiinnostaa,Tukholmasta niitä on tullut hankittua.

  • Anno sekä yleensä sisustusfilis ja virtaukset ja suuntaukset. pariin vuoteen en ole päässyt Habitareen täältä Oulusta, joten toivon niin lippuja!

 3. Uudet olohuoneen valaisimet etsinnässä. Niitä haluaisin katsella!

 4. Odotan kaikkea! Kerran olen käynyt ja messut olivat aivan jotain upeaa!

 5. Odotan eniten inspiraatiota oman sisustuksen päivittämiseen! Syksyn värit kelpaisivat erityisesti olohuoneeseemme. Mukaan arvontaan, olisi ihanaa päästä messuille kiertelemään!

  [email protected]

 6. Esittelysi perusteella ehdottomasti MUJI:n myymälän haluaisin nähdä!

 7. Mujia odotan. Ihastuin siihen Japanissa niin ihanaa että se tulee myös Suomeen pop-up muodossa 🙂

 8. Minä en ole koskaan käynyt Habitaressa joten vaikea tarkalleen sanoa mitä odotan eniten. Näin kokemattomana ainakin Mujin pop upia! Mutta uskon että Habitare olisi kokonaisuudessaan tosi kiva!

 9. Ehdottomasti kaikkea sisutukseen liittyvää. Anno on ollut kestosuosikki ja tietysti ulkomailta tuttu Muji!

 10. En aikaisemmin ole ollut messuilla joten nyt olisi kiva päästä keräämään uusia ideoita sisustukseen!

 11. Ekaa kertaa olisin Habitareen lähdössä, ja alkavaan asuntoremonttiin kaipaisin oivaltavia sisustusideoita!

 12. Annoa ehdottomasti odotan eniten, sekä messuja kokonaisuutena kun en ole aiemmin päässyt siellä käymään.

 13. Mielenkiinnolla odotan mujia. Olen ulkomailta aina tuonut mujin tavaroita. Lisäksi kiinnostaa nähdä onko annon uudistus onnistunut.

 14. Katariina M Reply

  Odotan uusia elämyksiä ja ideoita. Ihanaa että Ikeakin tulee mukaan messuille.

 15. Riitta Kaipio-Vihmalo Reply

  En ole koskaan käynyt messuilla joten innolla lähtisin!

  • Odotan innolla koko tapahtumaa mutta Muji ja Anno on ihana yllätys! <3

 16. Erinomaisia huonekalutarjouksia! Muuton jäljiltä on paljon hankittavaa ja Habitare-messut tulevat kivaan saumaan.

  • Odotan ihan kaikkea <3 olen menossa ekaa kertaa työmatkan osuessa samaan aikaan ja paikkaan. Ennen kaikkea jotain pientä kivaa omaa kotiin olisi kiva löytää.

 17. Päivi Hakanen Reply

  Minä odotan innolla myös Stokkan ja Ikean osastojen sisältöä

 18. Muji ja Anno kiinnostaa. Molemmat kohtuuhintaisia merkkejä, mutta hyvät materiaalit ja suunnittelussa usein joku juju. 🙂

 19. Olisi mukava päästä pitkästä aikaa Habitare messuille! Viime kerrasta on monta vuotta aikaa… nuo MUJI, Anno ja Ikea osastot kiinnostaisivat eniten… kaiken muun lisäksi 🙂

 20. Tuo Anno kiinnostaa todella paljon, koska olin Anttian vielä ollessa pystyssä ko. sarjan superuser 🙂

 21. Suvi Länsiluoto Reply

  Odotan kaikkea, sillä en ole koskaan Habitaressa käynyt. Olemme juuri muuttaneet uuteen kotiin, joten sisustettavaa riittää

 22. Muji kiinnostaa todella paljon! Muuten haluaisin vaan inspiroitua messujen antimista; uuden asunnon etsintä on kohta käsillä 🙂

 23. Viimeisestä käynnistä Mujilla on jo aikaa, joten on mukava päästä katsomaan heidän tuotteita. Yleistä inspiraatiota sekä mahdollisia uutuuksia kodinrakentajille/sisustajille odotan myös.

 24. Ihan ensimmäiseksi suuntaisin kulkuni Mujin osastolle. Tosi hyvältä vaikuttaa tuo messutarjonta.

  • Ehkäpä eniten odotan Mujin, Ikean ja Annon osastoja, mutta koko messut kiinnostavat kovasti!

 25. Heippa! Nyt on jäänyt niin monta vuotta väliin että tänä syksynä on ihan pakko päästä messuille. Messuilla on aina kiva fiilis ja mielenkiintoista bongailla uusia trendejä ja ideoita omaan kotiin.

 26. Kaikki kiinnostaa, sillä en ole koskaa päässyt käymään siellä

 27. Odotan messuilta uutta kokemusta,sillä en ole vielä ikinä päässyt käymään.Ja toki Annon uusi tuleminen on kiinnostavaa.

 28. Toivoisin saavani messuilta uutta inspiraatiota kodin sisustamiseen – etenkin värien käyttämiseen!

 29. Habitaressa on aina mukava vierailla, mutta tällä kertaa toivoisin löytäväni pienen budjetin sisustus inspiraatiota. Tarve kun ei ole kotona tehdä mitään suurta mutta aina voi piristää jollain kivalla pienellä

 30. Odotan Habitaresta ideoita rakenteilla olevan uuden omakotitalon sisustukseen ja värimaailmaan

 31. Odotan uusia ideoita joita toteuttaa kotona samoin kuin uusia tuotteita, joihin ihastua!

 32. Voi että, kun onnistaisi arvonnassa. Valaisimia odotan näkeväni – ne ovat intohimoni 🙂

 33. Odotan oikein innolla habitarea, varsinkin Anno brändin paluu tulee olemaan mielenkiintoinen.

  • Annon paluu kiinnostaa ja toki Mujin pop up on myös mielenkiintoinen. Viime vuonna innostuin uudelleen vuosien tauon jälkeen Habitaresta ja tänä vuonna on ehdottomasti päästävä taas paikan päälle.

 34. Inspiraatiota arkeen, myös pienempään budjettiin. Annon paluu kyllä kiinnostaa myös.

 35. Odotan saavani vinkkejä lastenhuoneiden sisustukseen. Myös annon osasto kiinnostaa kovasti

 36. Henna Huuki Reply

  Ikinä en ole siellä käynyt, tänä vuonna olen oikeana viikonloppuna viettämässä tyttöjen viikonloppua. Eli siis odotan koko Habitarea, esillepanoa mm. Mujon ja rakennettuja tiloja

 37. Habitaresta on muodostunut syysperinne, tuo mainitsemasi Stockmannin osasto kiinnostaa paljon ja odotan saavani ideoita uutta kotiamme varten.

  • Odotan ehdottamasti Annon paluuta, mutta olisiko Ikealla jotain yllätyksellistä tulossa, kun ovat ensi kertaa mukana?

 38. Eniten kiinnostaa nähdä millaisia uutuksia tutuilla merkeillä on tulossa ja toivon löytäväni valaistus ideoita omaan uuteen kotiini.

  Taas yksi syksyn merkki lisää kun Habitare polkaistaan käyntiin 🙂

 39. Näin ensikertalaisena odotan mielenkiintoisia osastoja ja ylipäätänsä mielenkiintoista tapahtumaa! Ehkä tapahtuma antaa myös hieman suuntaa tulevaisuudensuunnitelmilleni.

 40. Minttu-Susanna Reply

  Mujia odotan suurella mielenkiinnolla. Myös Annon uudelleen tuleminen kiinnostaa kovasti. Ylipäänsä kaikki se inspiraatio mitä messut aina tarjoavat on ihan mahtavaa!

  • Mujin tuleminen Suomeen tietysti kiinnostaa, mutta kaikki muukin sisustuksen alalla. Vuoden THE tapahtuma sisustuksesta kiinnostuneille.

 41. Habitare kiinnostaa kyllä kokonaisudessaan! Ehkä eniten odottaisin uusia käytännönläheisiä ja omaan kotiin soveltamiskelpoisia ideoita.

 42. Odotan uusia ideoita uuden, pian valmistuvan kodin sisustamiseen! Myös tapahtumana kiinnostaa, koska en ole vielä koskaan käynyt 🙂

 43. Kiinnostaa kokonaisuudessaan kyllä mutta Annon mallistoa ehkä siltikin eniten.

 44. Kotimaisen uuden design:in näkeminen sykähdyttää joka kerta. Toivon luovia ideoita ja rohkeita ratkaisuja.

 45. Voi, olispa hienoa päästä inspiroitumaan messuille! Odotan messuilta uusia ideoita ja pieniä, kivoja yksityiskohtia ammennettavaksi omaan sisutukseen. Erityisesti Annon paluu kiinnostaa. En ole koskaan vielä päässyt käymään messuilla, mutta tänä vuonna haluaisin ehdottomasti!

  Kiitos kivasta postauksesta!

 46. Marimekon osasto puhuttelee minua aina. Toivottavasti rakkaus marimekkoon välittyy myös tyttärilleni.

 47. Erityisesti messuilla kiinnostaa Muji ja Annon paluu. Toki kotimaisten merkkien uudet mallistot kiinnostavat aina. En olekaan ennen messuille päässyt ja nyt osuisi sopivasti kesälomakin!

 48. -----almis----- Reply

  Habitare-messut kokonaisuudessaan kiinnostavat minua! Siellä saa aina paljon silmän iloa, oivalluksia, ideoita omaan arkeen.

 49. Koskaan en ole käynyt, joten uutta kokemusta odotan! Nyt vaan arpaonnea!

 50. Minna Kivimäki Reply

  Koko messut kiinnostavat, syksyn uutuudet ja erityisesti anno.

  • Habitare on alkavan syksyn kohokohta! Uusia ideoita, taidetta ja vintagea. Monipuolinen tarjonta kaikkea ihanaa!

 51. En ole koskaan päässyt käymään, joten olisi erittäin mielenkiintoista päästä näkemään ja saamaan uusia ideoita!

 52. En malta odottaa, että pääsen tutustumaan Mujin ihaniin tuotteisiin! Olen jo pitkään netistä haaveilut kyseisen brändin tuotteista, nyt on kiva päästä näkemään ne livenä ja tehdä mahdollisesti jotain ihania löytöjä! Habitare kuuluu muutenkin syksyn must juttuihin! 🙂

 53. itsellä omakotitalon metsästys käynnissä ja siskolla rakenteilla joten habitare messut olisivat enemmän kuin kohdallaan!

 54. Odotan oivalluksia ja elämyksiä, ideoita ja inspiraatiota, pientä piristystä syksyn sisustukseen.. Uskaltaakohan sinne edes lähteä – menee pian koko koti uusiksi..?! 😀 😀

 55. Eniten odotan Mujin tuotteisiin tutustumista, ja toinen kiinnostava on ehdottomasti Anno 🙂 Mukana lippuarvonnassa!

  • En ole ikinä käynyt mutta kuulut puhuttavan paljon hyvää.

   Ideat kotiin on aina parasta

 56. Haluan tätä vuonna päästä ensimmäistä kertaa Habitareen, joten odotan kovin messuja yleisesti. Olisi kiva löytää kotiin jotain uutta ja kaunista sekä saada inspiraatiota oman kodin laittoon.

  • Syksyistä Habitare tunnelmaa ja inspiroivia stailauksia odotellessa!

 57. Voi kun olisi hienoa päästä messuille eka kertaa ikinä. Kiinnostanut jo monena vuonna, josko nyt lähtisin.

  • Ehdottomasti kiinnostaa uudet merkit sekä erityisesti kaikki esillepanot, tunnelmat ja ideat. Syksy alkaa Habitaresta.

 58. Minimalisti Reply

  Uutta kokemusta ja ensimmäistä kertaa Habitaressa. Toivoisin myös saavani ilahduttaa ystävääni yhdellä lipulla. Aina kun matkustamme Ruotsiin niin käyn ostamassa Muji tuotteita.

 59. Kaikki sisustukseen liittyvä kiinnostaa kovasti ja etenkin tuo Muji.

  Tiina

 60. Moikka

  Olisi kiva päästä näkemään ihanasti stailattuja osastoja. Niistä saa omaan kotiin hyviä ideoita.

  Mukavaa ja kodikasta syksyä kaikille

  -Anne

 61. Annika_Kakkukupu Reply

  Anno varsinkin kiinnostaa. Viime syksynä kävin ensimmäistä kertaa näillä messuilla ja tänä syksynä voisin mennä uudestaan.

 62. Olen muuttamassa ensi vuoden alusta ja sisustus menee joltain osin uusiksi, olisi kiva saada ideoita.

 63. Heippa,

  odotan enemmän normisisustusta, eli tähän voisi Anno ja japanilainen sopia hyvinMahtavaa!

 64. Ensimmäistä kertaa pääsen osallistumaan messuille, joten mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea ideoita messuilla on tarjottavana. Annoa tietenkin odotan kovasti 🙂

 65. Olen kerran käynyt Habitaressa. Olisi kiva päästä katsomaan sisustuksen uusia tuulia.

  • Uusia ideoita, kohtaamisia, messujen tunnelmaa, Habitaremessut vuoden kohokohta!

 66. Kuulostaa mielenkiintoisilta jutuilta, eniten kiinnostaa nähdä millainen ”uusi” Anno on!

  • En ole koskaan päässyt messuille joten odotan sieltä ihan kaikkea ❤

  • Sini Liljalahti Reply

   Uusia ideoita lähden etsimään ja samalla haikailemaan kaiken ihanan perään. ”Tollasen mä vielä joskus haluan”… Tyttären kanssa olis ihana lähteä unelmoimaan ja visioimaan

 67. En ole aiemmin käynyt Habitare-messuilla, mutta tänä vuonna olen päättänyt mennä! Odotan erityisen innolla United Stories osiota, jossa yhdistellään muotoilua yli kulttuurirajojen, erityisesti aasialaiset vaikutteet kiinnostavat <3 Ja tietysti Design Outlet saa fiilikseni kattoon jo nyt 😀

 68. En ole koskaan käynyt, joten olisi varmasti elämys päästä paikanpäälle tutustumaan.

 69. Habitare messuista onkin aikaa kun viimeksi käynyt ja olisi kiva päässä katsomaan mitä uutta taas messuilta löytykään. Annon mallisto näyttää kyllä kivalta ja olisi kiva päässä hypistelemään näitä 🙂

 70. Odotan messuja yleisesti ja kaikkea sen tuomaa inspiraatiota. Mukavaa on myös jakaa päivä vanhimman 9v. tyttären kanssa, joka on innostunut myös sisustamisesta.

 71. Muutamia juttuja voisi hankkia hyvillä messutarjouksilla…

  Mukana siis!

 72. Muji ja Ikea kiinnostaisivat eniten! Olisikin kiva päästä Habitareen muutaman vuoden tauon jälkeen.

 73. Maija Kyynäräinen Reply

  Osallistun arvontaan. Erityisesti kiinnostaa 100 tuolia -projekti, siellä on myös ystäväni verhoilema tuoli, se olisi kiva nähdä! Ikean osaston toteutus ja Annon uusi tuleminen kiinnostaa myös.

 74. Jospas tänä vuonna pääsisin paikalle! Eniten uteliaisuutta herättää Anno, muutoin eniten kiinnostaa pienet kotimaiset design-tuottajat.

 75. Nyt on sanottava, että eniten odotan Annon uuden malliston näkemistä ja jälleenmyyjien julkistusta!

  Kiitos arvonnasta. 🙂

 76. Ekaa kertaa Habitareen haluaisin, joten odotan ideoita ja inspiraatiota.

 77. Oi että, Mujin pop up – myymälää odotan innolla! Mukana siis arvonnassa 🙂

 78. Osallistun arvontaan! 🙂 Minuakin kiinnostaa anno-brändin paluu. Kotoisa, maanläheinen, rento ja lämmin sisustus on mieleeni, niitä menisin katsomaan messuilekin. 🙂

 79. Janni-Kaisa Reply

  Annon uutta mallistoa sekä kaipaisin inspirsatiota valaistukseen, ehkäpä messuilta voisi sitä löytyä 🙂

 80. Hyviä messutarjouksia, jänniä uutuuksia, inspiraatiota omaan sisustukseen.

 81. En ole käynyt aiemmin habitare messuilla 🙂

  Olen juuri muuttanut uuteen isompaan asuntoon, joten olisi kiva saada uusia sisustusvinkkejä nykyiseen kotiin.

 82. Odotan hyviä messutarjouksia ja inspiraatiota uuteen kotiin. Osallistun arvontaan!

 83. Valmiiksi sisustetut kokonaisuudet kiinnostavat. Lisäksi olisi hienoa päästä paikan päälle ihan vain tunnelman vuoksi.

 84. Ihana arvonta! Odotan syksyn uusia tuulia ja ideoita sisustukseen. Vaikka kesä tuntui jälleen liian lyhyeltä, ovat syksyn sävyt ja tunnelma tervetulleita 🙂

 85. En ole koskaan ollut Habitaressa. Eniten odotan uusia ideoita sisustamiseen ja Mujia.

  • Olen aina silloin tällöin käynyt Habitaressa. Josko tänä vuonna menisi taas. Uusia ideoita odotuksissa.

 86. Varpu Keskiruokanen Reply

  Odotan innolla koko messutapahtumaa koska en ole koskaan käynyt siellä:-))

 87. Eniten odotan uusia, syksyisiä sisustustuulia. Annon paluu on myös kiinnostavaa.

 88. Olen käynyt melko usein Habitaressa. Antiikkipuoli kiinnostaa eniten.

  • Habitare on jo useampana vuonna ollut se tapahtuma, jonne lähdetään kahdestaan miehen kanssa viettämään parisuhdeaikaa. Tälle vuodelle hotelli on jo varattu, liput vielä puuttuu 🙂 Muji kiinnostaa eniten, mutta kaikkia ideoita on ihana päästä imemään. Habitare on kuitenkin se vuoden odotetuin tapahtuma, ainakin meillä!

 89. Hei!

  Kylläpä ilahduin, kun luin postauksestasi Annon paluusta. Sitä olen odottanut ja vihdoinkin odotus loppuu. Tosin kirjoituksesi perusteella myös Casa Stockmann vaikuttaa mielenkiintoiselta samoin kuin Mujin popup-myymälä.

 90. Olen juuri muuttamassa omilleni vuoden kimppakämppä asumisen jälkeen, joten olisi ihanaa saada uutta inspiraatiota aivan oman kotiin! Tulen ensimmäistä kertaa siis asumaan täysin yksin ja olisi ihanaa päästä katsomaan ideoita yhdessä äitini kanssa 🙂

 91. Odotan eniten inspiraatiota omaan rakennusprojektiin. Annon, Stockan ja Ikean pisteet kiinnostavat myös.

 92. Odotan messuilta yhdessäoloaikaa vaimoni kanssa, sekä ideoita rakennusprojektiin 🙂

 93. Malttamattomana odottelen ja kaikkeen avoimesti suhtautuen! Muji ja Anno nyt ainakin. En ole ennen käynyt Habitaressa, mutta tänä vuonna minulla olisi mahdollisuus (kesälomalla plus lapset hoidossa). 🙂

 94. Olipa mahtava uutinen kun kerroit Mujin tulevan Habitareen! Toivottavasti avaavat myymälän myöhemmin! 🙂

 95. Tahtoisin niin kovasti lähteä messuille ja päästä katsastamaan mitä kivaa löytyisi pimeneviin syysiltoihin omaan kotiimme. Hetki omaa aikaa kotiäidin arjen pyörteistä 🙂

 96. Vuokko Sarvala Reply

  Mujin pop up myymälä ja Anno kiinnostavat eniten yksittäisinä osastoina, toki myös Casa Stockmann ja Ikea. Habitare on tapahtumana oikea elämys, joten aina voi yllättyä ja löytää jotain uutta kiinnostavaa.

 97. En ole aiemmin käynyt Habitaressa, joten itse tapahtumaa jo odotan innolla. Yksittäisenä asiana Mujin pop up kiinnostaa kyllä paljon!

  • Osallistun innolla arvontaan! Odotan kovasti mahdollisimman monen pop up shopin koluamista kerralla! 🙂

 98. Odotan uusia ideoita sisustukseen. Ostimme juuri uuden ja isomman talon, joten tarvitsemme juurikin inspiraatiokäyntiä Habitaressa 🙂

 99. katja_Koooo Reply

  Odotan sitä, että en tiedä mitä odottaa. Joka vuosi mahaa ihan kipristää, kun jännitän mitä näen seuraavan kulman takana. Tänä vuonna sain ensimmäistä kertaa mieheni mukaan. Toivon, että hän syttyy Habitaren tunnelmaan samalla tavalla kuin minä.

 100. Muijin pop-up kiinnostaa, mukana arvonnassa! Olisi ihanaa päästä viettämään viikonloppua Helsinkiin ja intoilemaan sisustusmessuille 🙂

 101. Huikeita ideoita, uutuuksia jo tutuilta merkeiltä sekä uusia tuttavuuksia.

  • Hullaannuin Mujiin jo 90-luvulla Euroopan reissulla. Siinäpä käymisen arvoinen paikka Habitaressa. Samoin varmasti Annon osasto monen muun ohella. Kiva päivä tiedossa siis!

 102. En ole aikaisemmin ollut näillä messuilla, eli odotan koko messuja kaikkensa! 🙂

 103. Erityisesti odotan Mujin ja Annon tuotteisiin tutustumista. En ole koskaan käynyt Habitaressa niin olisi kiva käydä! 🙂

 104. Inspiraatiota, ideoita ja ostoksia. Muutto uuteen kotiin lokakuussa.

 105. Odotan uusia ideoita uuteen kotiin. Koko Habitare- messu kokonaisuutena kiinnostaa sillä tämä olisi ensimmäinen kerta messuilla. Anno kokoelma kiinnostaa myös! Mukana siis arvonnassa.

  • Olisi ihana päästä katselemaan ideoita sisustukseen, koskaan en ole sisustusmessuilla käynyt.

 106. Messuille olisi kiva lähteä etsimään uusia ideoita ja tuo Anno kiinnostaa myös kovasti! 🙂

  • Odotan kovasti iki-ihanan Annon paluuta, Mujin Maasaki Kanain keynote puheenvuoroa ja totaalista inspiroitumista koko messuista! 🙂

 107. Odotan ihan kaiķkea koska en ole aiemmin ollut Habitaressa. Toivon vinkkejä säilytysratkaisuihin uuteen entistä pienempään kotiini.

 108. Kiva viettää päivä hyvän ystävän kanssa uusia sisustusideoita etsien.

 109. Ensikertalaisena olen varmasti aivan tohkeissani kaikesta. Yritän esim tämän postauksen perusteella hieman jäsentää messu kokonaisuutta ja tarjontaa itselle. Latasin juuri messukeskuksen aplikaation puhelimeeni, sieltä löytyy hyvä apu Habitaressa olemiseen ja kulkemiseen.

 110. Odotan ehkä eniten MUJIn pop uppia. Myös Annon ja Stockan uutuudet kiinnostaa, sekä ihan yleisesti kaikkien uutuuksien fiilistely 🙂

 111. Huumaavan sisustustunnelman lisäksi yhteistä aikaa mieheni kanssa. Tai ei, enemmän odotan aikaa mieheni kanssa. Pienet lapset, vauva, you know.

 112. Uusia sisustusinspiraatioita kohta valmistuvaan kotiini 🙂 ja Annon uutta tulemista 😉

  • Odotan jo innolla messuja ja kaikkia uusia näytteilleasettajia y.m.

 113. Pienen eteisen sisustusvinkkejä, piensisustustavaroiden hankintaa sekä ystävien tapaamista.

 114. Etenkin just sitä Mujia. Olipa kiva kuulla täältä tuosta keynote-puheenvuorostakin, olisi saattanut muuten mennä ohi. Myös Anno kiinnostaa kovasti.

  • Odotan tietenkin Mujia, viime kesänä vietin kolme viikkoa Japanissa ja olin täysin myyty. Kaikkea ei kannata ostaa sieltä, esim. sähkölaitteet on erilaisia. Kunpa avaisivat edes pienen liikkeen Helsinkiin!

 115. Odotan löytäväni mm. ideaa seinieni maalaamiseen, sävyjen valintaan.

 116. Odotan innolla Ikean ja Annon pisteitä messuilla! Eli mukana arvonnassa.

 117. Mukin pop up, Ikean osasto sekä paljon muita mielenkiintoisia kohteita. Rakennussuunnitelmat voin muuttaa sisustussuunnitelmiin

 118. Annon uutta tulemista odotsn! Toivottavasti hinnat pystyy samalla tasolla, järkevinä.☺

 119. Nuorien suunnittelijoiden uusia inspiraatioita ja erilaisia suomalaisia design-juttuja. Tai jos voi vastata rehellisesti, niin kaikkea! 🙂 Mukana arvonnassa siis! 🙂

 120. En ole koskaan käynyt Habitaressa, mutta jos sinne pääsisin niin inspiroivat sisustukset on se mitä messuilta eniten odottaisin!

 121. Pingback: Ihana Anno tulee takaisin - Valkoinen Harmaja

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.