Kuinka meitä nyt hellitäänkään aurinkoisilla päivillä! En muista milloin olisi ollut näin lämmin äitienpäivä. Me olemme viettäneet äitienpäivää rennosti kotosalla ja mökkitontilla. Tontilla käytiin vain fiilistelemässä ja kahlaamassa meressä.

Äitienpäiväkakuksi sain ihanaa New York cheese cake -kakkua mansikkakastikkeella. Niin hyvää! Ja pieni lahjakin oli tosi mieluinen; sen valitsimme yhdessä perjantaina Helsingin reissulla. Sain Svenskt Tennin pienen vaasin, joka on alunperin kehitelty tammenterhojen kasvatukseen. Mistähän saisi tammenterhoja, että voisi kokeilla? Ne versot näyttävät minusta tosi kivoilta. Toki maljakkoa voi käyttää perinteiseenkin tapaan.

Iltapäivällä vetäydyin hetkeksi riippukeinuun sisustuslehtieni kanssa. Ruotsalaisista sisustuslehdistä saa kyllä todella paljon inspiraatiota! Sisustelu ei ole nimittäin viime aikoina innostanut samaan tapaan kuin aiemmin, sillä ajatukset ovat olleet niin vahvasti mökkiprojektissa. Mutta nyt sain uutta intoa ja vaikka mitä ideoita! Tiedossa on eräs projekti Habitareen, joten nyt inspiraatiota tosiaan tarvitaan.

Illalla käydään vielä moikkaamassa molempia mummuja ja sitten jännätään taas Suomen peliä. Aivan täydellinen päivä monella tapaa. ♥

Onnea kaikille äideille!


Translation: We’ve had the most perfect Mother’s Day today. Happy Mother’s Day!

 

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.