Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Ihana, valoisa kevät tekee tuloaan ja se tarkoittaa myös monenlaisia juhlia. Poimin ideoita kevätkauden kattauksiin Elloksen keittiö sekä kodintekstiilien valikoimasta kolmen erilaisen tunnelman mukaan: pehmeää mustavalkoisuutta, murrettuja sävyjä ja luonnonmateriaaleja.

Svala-lautaset / Viki-haarukat / Pembroke-pellavalautasliinat / Pembroke-kaitaliina

Olen viime aikoina viehättynyt pehmeän mustavalkoisista sommitelmista. Mustavalkoisuus saattaa joskus tuntua liian kovalta ja graafiselta, mutta ilme pehmentyy helposti lisäämällä yhdistelmään ripauksen luonnollisia sävyjä ja -materiaaleja; kuten oksia (pääsiäisenä perinteisesti pajunkissoja) ja pellavanruskeaa. Mustat astiat tuovat syvyyttä kattaukseen ja saavat ruoka-annoksen näyttämään entistäkin houkuttelevammalta.

Elloksen keittiö- ja ruoanlaitto -valikoimasta löytyy kauniita mustia astioita ja aterimia. Kodintekstiilien puolelta kannattaa tsekata mustat pellavatekstiilit, jotka antavat potkua kattaukseen jos käyttää valkoisia astioita.

Marie-kannu / Pembroke-kaitaliina/ Ada-lautasliina / Pyyhittävä Vera-pöytäliina

Murretut, mausteiset sävyt ovat kovin ajankohtaisia ja sopivat hyvin myös kevätkauteen. Mikseipä sitä voisi lisätä ripauksen perinteistä keltaistakin tänä vuonna pääsiäiskattaukseen esimerkiksi kankaisten lautasliinojen muodossa. Luulenpa, että innostun tänäkin vuonna taittelemaan kangasliinoista pupuja pääsiäispöytään.

Olen todennut, että pyyhittävä pöytäliina on kaikista käytännöllisin meidän perheessä. Nyt bongasin sellaisen myös Elloksen valikoimasta ja tekisikin mieli tilata uusi pyyhittävä pöytäliina ruosteisessa punaisessa sävyssä. Mausteiset sävyt näyttävät kauniilta myös lasipinnoissa, kuten vaikkapa kannussa.

Cuisine suola- ja pippurisirottimet / Svala-kulhot / Pembroke-pöytäliina / Master-leikkuulauta / Candice plain esiliina

Luonnonmateriaalit ihastuttavat vuodesta toiseen. Rento pellava, puu ja kivi luovat pehmeän ja harmoonisen tunnelman. Pellavaiset kodintekstiilit ovat kyllä ikilemppareitani! Elloksen kodintekstiilivalikoimasta löytyy runsaasti erilaisia pellavatekstiileitä aina lautasliinoista pöytäliinoihin ja lakanoihin saakka. Luonnonsävyistä ja -materiaaleista koottu kattaus sopii juhlaan kuin juhlaan. Kattauksen ilme muuttuu helposti kukkia vaihtamalla: lisäämällä maljakkoon erilaisia värikkäitä kukkasia, muuttuu kattaus heti paljon keväisemmäksi.

*

Pääsiäinen on yksi lempijuhlistani, sillä meille se tarkoittaa rentoa yhdessäoloa perheen kesken. Syödään hyvin ja nautitaan toistemme seurasta ja pitkästä viikonlopusta. Nautin siitä, että saan häärätä kotona ja luoda pääsiäistunnelmaa tekstiilein ja sommitteluin.

Vielä ehtii hyvin päivittää oman kodin tekstiili- ja kattausvalikoimaa kevään juhlia silmällä pitäen. Kurkista Elloksen keittiö- ja ruuanlaittotuotteisiin TÄSTÄ sekä kodintekstiileihin TÄSTÄ. Huomaa myös ale-prosentit: osa tuotteista on jopa -50% alessa vain tänään 26.3.2019.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.