Kaupallinen yhteistyö: Kannustalo

Meidän vapaa-ajan kodin, Villa Fregatin taustalla on ajatukseni unelmieni kodista: sympaattisesta pienestä talosta, jonka arkkitehtuuri olisi muuntautuva ja aikaakestävä. Tuo unelmani on nyt konkretisoitumassa kokonaiseksi Kannustalon Fregatti-talomallistoksi. Huikeaa! 

Olemme yli vuoden suunnitelleet ja hioneet Fregatti-taloja yhteistyössä Kannustalon ammattilaisten kanssa. Ensimmäisen talomallin, meidän Villa Fregatin pohjalta lähdimme suunnittelmaan erilaisia versioita. Syntyi neljä Fregatti-mallia, joihin saatte nyt etukäteiskurkistuksen oheiselta videolta. Mallisto julkaistaan Kannustalon verkkosivuilla maalis-huhtikuun vaihteessa.

Author

6 Comments

  1. Onnea Suvi, olet toteuttanut upean haaveesi! Fregatti tulee varmasti olemaan yksi mielenkiintoisimmista tulevaisuuden kodeista ja mökeistä! Mukavia hetkiä mökkinne loppurutistukseen!

  2. Seurattuani tiiviisti teidän mökkiprjoktianne, odotin todella innolla Fregatti-malliston julkistamista myös Kannustalon sivuille. Nyt kun mallisto on julkaistu niin täytyy sanoa, että pienemmät mallit on kyllä hinnoiteltu ihan hävettävän kalliiksi.. Sääli, sillä muotokieleltään mallisto on kaunis.

    • Suvi M Reply

      Kiva kuulla, että olet odottanut innolla tätä mallistoa! 🙂 Fregatti-mallisto on luotu erikoismallistoksi, joten se ei ole täysin verrattavissa Kannustalon muihin malleihin. Mallissa on sellaisia lempiyksityiskohtiani, jotka eivät ole ns. standardiratkaisuja, mikä vaikuttaa hintaan. Pienemmissä taloissa hintaa nostaa lasipääty, mikä asettaa vaatimuksia rakenneratkaisulle. Lisäksi vinopäiset ikkunat ovat myös arvokkaita.

      Fregatti-talo edellyttää vakiotaloon verrattuna paljon enemmän käsityötä. Se näkyy etenkin muuttovalmis- tai sisusta itse -toimitusten hinnoissa. Hinta nousee työkustannuksissa: esimerkiksi villoitukset, ulkopuolen paikallaan paneloinnit jne. Työmäärä on suhteessa iso talon pita-alaan nähden. Mutta talopakettina (jollainen toimitus meillekin tuli) hinta on maltillinen. Siinä säästää kun tekee itse. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.