Oi että, arvatkaas mitä? Olemme saaneet nukkua tänään normaalia pidempään, sillä lapset ovat olleet yökylässä mummulla ja papalla. Käytiin eilen Mankun kanssa kaksistaan syömässä pitkän kaavan mukaan meidän lempiravintolassa, Vanhankaupungin Ravintolassa. Herättiin tänä aamuna puoli kymmenen aikaan, mikä tuntuu luksukselta normaalin kello seitsemän herätyksen sijaan. Nyt koti tuntuu oudon hiljaiselta – täytyy mennä hakemaan lapset kotiin. Alkaa olla jo ikävä…

P.S. Pahoittelen, että en ole vielä vastannut kaikkiin kommentteihin, mutta yritän ehtiä tänään vastailemaan.

Author

15 Comments

 1. Pakko kysyä, että onko teidän Tolomeon varjostin ihan vitivalkoinen vai hämääkö kuva vain?

  • suvi m Reply

   Varjostin on se pergamenttivarjostin. Päivällä, kun valaisin ei ole päällä, näyttää varjostin valkoisemmalta kuin iltaisin, jolloin siinä on valo päällä.

 2. Hei! Tuollaisia valonläpäiseviä rullaverhoja olen metsästellyt jonkinaikaa. Mistähän olet hankkinut olohuoneen verhot, ja onkohan niissäkin väri vitivalkoinen.Kiitos jos ehdit vastata. …Ihana koti ja ihana blogi….

  • suvi m Reply

   Rullaverhot on hankittu paikallisesta kaihdinliikkeestä. Väri on valkoinen. Ihan perusverhot ovat. Makkareissa on pimentävät.

 3. Osaisitko kertoa ovatko nuo puiset kynttilänjalat jotain merkkiä? Meillä on kotona samanlaiset, mutta olen ne ostanut joskus kirpparilta, enkä tiedä niiden alkuperästä mitään. Kiitos jo etukäteen tiedoista! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.