Tänään on ollut aivan mahtava päivä! Aurinko on paistanut täydeltä terältä ja linnut laulaneet heti aamusta asti. Oikein kunnon kevättalven sää. Me kävimme lasten kanssa pulkkamäessä. Napsaistiin muutama kuva kännykkäkameralla. Pulkkamäen jälkeen oleskeltiin vain kotona ja käytiin mummulla ja papalla syömässä juustokakkua. Sain keittiöön yhden kauan ihastelemani jutun. Kirjoittelen siitä ihan oman postauksen lähiaikoina.

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja hauskaa hiihtolomaa niille, joilla se nyt on!

Author

5 Comments

 1. onpa kiva katsoa kuvia roskarukalta, koti-ikävä kasvaa vaan entistä suuremmaksi! :(( vaikka en mikään roskarukan isoin fani olekaan. hyvä kun uskallan laskea puolesta välistä mäkeä alas 😀 mutta it’s the thought that counts!

  • suvi m Reply

   Kyllä minuakin pelotti laskea tuolta! Ei ihan ylhäältä asti lasketukaan. Kivaa oli! 🙂

 2. Hei! Kirjoitit vasta kiinnittäneesi Ferm Livingin talohyllyn seinään 3M-teipillä. Minkä painoinen kyseinen hylly on? Mietin, pysyisiko Ikean Förhöja-seinähylly samoilla teipeillä seinässä? Olisin erittäin kiitollinen tiedosta!

  Anna

  • suvi m Reply

   Hmmm…en tiedä Ferm Livingin hyllyn tarkkaa painoa, mutta alle kilon se on. Muistaakseni teippipaketissa lukee minkä painoisia juttuja sillä voi kiinnittää (en kuitenkaan ole aivan 100% varma asiasta). Toivottavasti saat hyllyn kiinnitettyä. 🙂

 3. Hei, kiitos vastauksesta. Varmaan tuo Ikean hylly on liian painava. Tuo talohylly olisi myös ihana kyllä… 🙂 Tai ehkä tikashyllykin?

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.