Täällä vietetään hiihtolomaviikkoa ja meillä on alkanut loma oikein mukavasti. Ensin suuntasimme mökkeilemään, mutta koska oli varsinainen koiranilma, olimme mökillä vain yhden yön. Nyt ollaan aloitettu sitten kotona pienimuotoinen remontti ja koti on ihan hyrskynmyrskyn…

Meillä kodin pinnat alkavat näin yhdeksän vuoden jälkeen kaivata ehostusta. Makuuhuoneessa olemme toki vaihtaneet värisävyjä tässä vuosien varrella; viimeksi neljä vuotta sitten, kun maalasimme makuuhuoneen tummansiniseksi. Tummansininen makuuhuone oli aivan ihana, mutta täytyy myöntää, että olen useasti kaivannut valoisempaa ilmettä. Nyt sellaista on vihdoin tulossa!

Samalla karsimme String-hyllykokonaisuuden makkarista, sillä sillä on tarvetta mökille. Näin ollen seiniä pitää paklata ja reikiä piilottaa. Koska makkarissa pitää olla tilaa touhuta, siirsimme sängyn olohuoneen puolelle. Olenkin oikeastaan nyt nauttinut tästä remppailmeestä, sillä on jännä kokeilla miltä huonekalut näyttäisivät uusilla paikoilla.

Olen nauttinut tästä remppailmeestä, sillä on jännä kokeilla miltä huonekalut näyttäisivät uusilla paikoilla

Yksi lempijuttuni tässä remppailmeessä on tämä ruokapöydän sijainti. Olen joskus miettinyt, että voisi siirtää ruokapöydän tuohon kiinteän seinähyllyn eteen ja somistaa sen kulmauksen nätisti. Tulisi varmasti kivoja kuvia! Mutta toisaalta, en halua käyttää kotia kuin studiona, vaan mielummin sisustelen täällä aidosti. Eli teen sellaisia ilmeitä, joita meillä oikeastikin on kotona.

Stailausyhteistyöt ovat toki erikseen, mutta sellaisia on nykyään harvemmin – sekin on toisaalta hyvä suuntaus, että yhteistyössä esille tulevat tuotteet tulevat oikeaan käyttöön ja tarpeeseen. Vaikka kyllä rakastankin sisustusstailausten tekemistä, kun en sitä varsinaisena työnäni tee. Sisustelen sitten omilla jutuilla ja vaihtelen esillepanoja.

Illallakin oli niin kotoisaa remppakaaoksessa

On niin mahtavaa saada pientä vaihtelua kotiin! Ja maalilla sen toteuttaminen onnistuu niin kätevästi! Tietysti aiomme hiihtolomaviikolla tehdä muutakin (on luvassa mm. pieni reissu), eli ihan koko viikko ei mene minun sisustusunelmien toteutuksessa. Tärkeää on viettää perheen yhteistä aikaa. Vaikka kyllä tämä maalausprojektikin on sitä ollut. Lapsistakin on jännää, kun kotona on paikat vähän hyrskynmyrskyn – he ovat vallanneet meidän sängyn olohuoneessa ja hengailevat siinä kokoajan. Ja täytyy vielä mainita meidän Pörrö-kissa, sillä hänhän osallistuu maalaustouhuihin kaikista innoikkaimmin (kuten olette IG-storyistani saattaneet huomata).

Olipa muuten kiva pitkästä aikaa kirjoitella tällaisia sekalaisia kuulumisia! Kuvatkin ovat vain kännykällä räpättyjä, mutta näissä on minusta silti jotain viehättävää. Ei tekninen laatu ole minusta kuvissa tärkeintä…

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.