Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Vietän ihan liian harvoin rentouttavia spa-hetkiä meidän kylpyhuoneessa! Eräänä viikonloppuna panostin ja pakkasin koriin uudet pyyhkeeni sekä lempikosmetiikkani, ja hipsin saunatuvalle viettämään omaa kylpyhetkeä.

Kylpyamme oli lempijuttujani lapsuudessa. Meillä ei ollut kotona sellaista, mutta iloitsin suuresti kylpyammeesta hotellireissuilla ja päätin, että joskus vielä hankkisin sellaisen omaan kotiin. Kun rakensimme ensimmäisen talomme, toteutimme tuon haaveen. Kylpyamme laitettiin myös tähän nykyiseen kotiimme, erilliseen saunatupaan.

Kylpyamme oli tosi kätevä, kun lapset olivat pieniä. Pesut sujuivat ammeessa helposti ja lapset nauttivat kylpemisestä. Nykyään, kun lapset ovat jo isompia, käytämme kylpyammetta todella harvoin. Itse asiassa olen kylpenyt meidän ammeessa vain alle kymmenen kertaa ja talomme valmistui kuitenkin jo vuonna 2011.

Eräänä viikonloppuna päätin viettää kunnon rentoutumishetken kylpyhuoneessa! Kasasin koriin lempikosmetiikkaani sekä uudet pyyhkeet, jotka olin tilannut Ellokselta ja suuntasin omalle pienelle spa-hetkelle saunatupaan. Sunnuntaisuosikit-IG-TV-sarjassani juttelinkin teille sieltä näistä kuvissa vilahtavista kosmetiikkalemppareistani. Nyt haluan kuitenkin kirjoitella tarkemmin kylpypyyhkeistä.

Olen pikkuhiljaa uudistanut pyyhkeitämme

Meillä on ollut tarve uudistaa pyyhevalikoimaamme, sillä osa kylpypyyhkeistämme on kulkeneet matkassa opiskeluajoilta saakka, eivätkä ne enää ole hyvässä kunnossa. Värit ovat haalistuneet ja pyyhkeet näyttävät nuhjuisilta. Pyyhkeitä tarvitaan myös mökillä, joten pienelle täydennykselle on tarvetta. Niinpä olen pikkuhiljaa uudistanut pyyhkeitämme.

Ellokselta löysin mainion Elise-pyyhesetin, johon kuuluu kuusi pyyhettä (kaksi kappaletta kolmessa eri koossa). Valitsin setin kauniissa beigen sävyssä, joka tuo ripauksen lämpöä tummaan kylpyhuoneeseen. Pyyhkeitä valitessa kiinnitän visuaalisten seikkojen ja laadun lisäksi huomioita siihen, kuinka vastuullisesti tekstiili on tuotettu – siksi valitsen tuotteita Elloksen ”Better choice” kategoriasta. Elloksen Elise-pyyhkeet on valmistettu 100% puuvillasta, joka on viljelty Better Cotton Initiative (BCI) -aloitteen mukaisesti. Lisäksi pyyhkeillä on Oeko-Tex-sertifikaatti, joka takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.

BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on parantaa kansainvälisen puuvillantuotannon käytäntöjä ja tehdä puuvillantuotannosta kestävämpää, vastuullisempaa ja tehokkaampaa kouluttamalla puuvillan viljelijöitä. Järjestön tekemän koulutustyön avulla viljelijät oppivat käyttämään vähemmän vettä, kemikaaleja ja torjunta-aineita. Säästöjen ansiosta viljelyalueen työntekijöiden oikeudet ja työolosuhteet paranevat, tuotettu puuvilla on laadukkaampaa ja alueen biologinen monimuotoisuus säilyy. 

Elise-pyyhesetin lisäksi tilasin muutaman pienen Elin-käsipyyhkeen. Pieniä käsipyyhkeitä käytetään meillä monipuolisesti muuallakin kuin vessassa käsipyyhkeinä. Käytän niitä kasvopyyhkeinä sekä apuna mm. tahrojen poistossa; jos esim. matosta tai sohvasta pitää poistaa tahra hellävaraisesti. Meidän perheessä on migreeniä, joten silloin tällöin pikkupyyhkeitä tarvitaan kylmägeelipussin ympärille kääreeksi otsalle kipua helpottamaan. Tällöin on tärkeää ettei pyyhe ole liian paksu, sillä muuten se ei ole tarpeeksi kylmä.

Valitsin tilaukseeni myös Elin-kylpyhuonematon kivassa kaurankeltaisessa sävyssä. Olen ollut jo pitkään ihastunut keltaisen eri sävyihin, joten ei liene yllätys, että halusin sitä myös kylpyhuoneeseen. Se pehmentääkin mukavasti tummaa ja graafista kylpyhuonetta. Elin-kylpyhuonematto on melko ohut, joten se on kätevä heittää pesukoneeseen ja se kuivuu nopeasti. Kylpyhuoneenmattoja saa pestä aika usein, sillä ne näyttävät nopeasti nuhruisilta.

Myös Elin-sarjan kylpyhuonetekstiilit kuuluvat Elloksen ”Better choice” kategoriaan, eli niissäkin on käytetty vastuullisesti tuotettua puuvillaa ja ne ovat saaneet Oeko-Tex-sertifikaatin.

Ellos Home kylpytakki / Elin kylpypyyhe / Elise pyyhesetti 6 osaa / Elise kylpyhuonematto / Saray kylpypyyhe / Siri pellavakylpytakki / Elin kylpyhuoneenmatto

Kokosin vielä muutaman valinnan oheiseen kollaasiin. Tarvitsisin mökille kylpytakin, joten tsekkailin Elloksen tarjontaa ja löysin sieltä monia hyviä vaihtoehtoja. Tähän valitsin froteisen Ellos Home kylpytakin sekä kevyemmän, pellavaisen Siri kylpytakin. Poimin kollaasiin myös Saray hamam-pyyhkeitä, sillä olen miettinyt niiden hankkimista mökille. Ohuet hamam-pyyhkeet voisivat olla käteviä mökillä, sillä ne kuivuvat nopeasti ja vievät vähän tilaa (kun tavaroita pitää kuitenkin roudata monta kassillista). Näiden hamam-pyyhkeiden toinen puoli on froteeta.

ALE-KOODI ELLOKSELLE

Sain Ellokselta ale-koodin jaettavaksi lukijoilleni, joten jos sinullakin on tarve päivittää kodin sisustusta esimerkiksi tekstiilein tai muuten, niin nappaa seuraava koodi talteen:

Koodilla 415414 saat nyt -30% alennuksen kalleimmasta, normaalihintaisesta tuotteesta Elloksella, mukaan lukien merkkibrändit. Jo alennetuista tuotteista saat tällä koodilla -5% lisäalennuksen. Koodi on voimassa 29.2.2020 saakka. Klikkaa tästä Elloksen verkkokauppaan.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.