Huh, takana on aikamoinen viikko ja samalla on tullut pidettyä muutaman päivän suunnittelematon blogitauko. Olen ollut suorittamassa alueellista maanpuolustuskurssia Härmässä, enkä tiiviin aikataulun takia ehtinyt juurikaan somettaa. Mutta joskus sekin tekee hyvää. Nyt on ihana olla kotona ja köllähtää omaan sänkyyn!

Meidän makuuhuoneen ilmeen viimeistelee tällä hetkellä ehkä vähän omituinen sisustuskombo. Muistatteko tuon Tine K:n kukallisen koristetyynyn, jonka ostamista harkitsin? Testailin sitä myös makuuhuoneeseen ja siellä se näyttääkin minusta ehkä kivemmalta kuin olohuoneessa. Mutta jättineulepeiton ja kukkatyynyn yhdistelmä on ehkä vähän hassu.

Minusta sisustamisen ei kuitenkaan tarvitse olla vakavaa tai noudattaa tarkasti jotain kirjoittamattomia sääntöjä. Jättineulepeiton, kukallisen tyynyn ja suuren hortensian kukan muodostama kokonaisuus on oikeastaan aika kiva. Niitä ei äkkiseltään tulisi mieleen yhdistää keskenään, mutta lopputulos on minusta sopivan rento ja vähän boheeminen. Ei täysin omaa sisustustyyliäni, mutta onpahan ainakin vaihtelua. Niin, päätin siis pitää tuon Tine K:n tyynyn.

Mutta tiedättekös, tuskailen tuon helmalakanan kanssa. Ketjuliikkeistä ei meinaa millään löytyä helmalakanaa, joka olisi tarpeeksi paksua kangasta. Oletteko te löytäneet vai onko ainoa vaihtoehto suunnata katse suoraa sänkyvalmistajien valikoimiiin tai teettää helmalakana itse?


Translation: Unusual combination in our bedroom: chunky blankett and a bohemic, floral themed cushion. Sometimes weird combinations can actually create surprisingly harmonious look.

 

 

Author

10 Comments

 1. Minulla on jämäkkää kangasta oleva valkoinen helmalakana ihan H&M Home -mallistosta, tosin se on jo tosi monta vuotta vanha. En tiedä onko niitä enää mallistossa. Se on pysynyt hyvänä käytössä ja tosiaan ihanan jämäkkää materiaalia, niin se pysyy särmänä koko ajan.

  • Suvi M Reply

   Kiitti vinkistä! Pitääpäs tsekata H&M Home… 🙂 Juuri sellaista jämäkkää helmalakanaa etsin.

 2. Stokkalta löytyy Villa Stockmann -helmalakanoita. Löytyiskö niistä sopiva sävy? Minulla se on pysynyt monta vuotta aivan priimakunnossa.

  • Suvi M Reply

   Kiitos vinkistä! Pitää kyllä ehdottomasti tsekata Villa Stockmannin helmalakanat, kun niin moni niitä suosittelee… 🙂

  • Suvi M Reply

   Matrin helmalakana olisi aivan ihana! 🙂 Pelkään vaan, että se on hirveän kallis…?

 3. Villa Stockmannille suositus! Meillä se on ollut jo 7 vuotta ja hyvänä pysynyt. On jämäkkää kangasta ja pysyy ryhdissä.

  • Suvi M Reply

   Kiitos vinkistä! 🙂 Pitääpäs tsekata Stockan verkkokauppa ja katsoa tarkemmin tuota Villan helmalakanaa…

 4. Olen teettänyt helmalakanoita Eurokankaassa! Työt ja kankaat noin 150,- Sainpahan juuri sellaisia kuin olen halunnut. Suosittelen!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.