Eilen lämmitettiin tämän kauden ensimmäiset glögit. Ostin joulumarkkinoilta mehukkaan taatelikakun, eivätkä lapset malttaneet odottaa sen korkkaamista. Niinpä nautittiin kakkupalat glögin kera. Pimeydestä huolimatta teki mieli napsia muutama kuva meidän glögihetkestä blogiinkin.

Hämärä tunnelma liittyy vahvasti tähän vuodenaikaan ja minusta on aivan ok, että se näkyy myös kuvissa. Pimeässä vuodenajassa on oma erityinen tunnelmansa ja olisihan se erikoista jos iltakuvat olisivat yhtä kirkkaita kuin kesäaikaan. Valonpuute aiheuttaa tietysti omat haasteensa valokuvaamisen kannalta, mutta minä arvostan kuvissa tunnelmaa teknisten seikkojen edelle – ainakin tiettyyn pisteeseen saakka. No niin, olenkohan nyt pohjustanut tarpeeksi sitä, että julkaisen epätäydellisiä kuvia, heh. Teki vain mieli ikuistaa tämä kiva hetki.

Me pidämme enemmän vaaleasta kuin perinteisestä punaisesta glögistä. Hackmannin Flirt kannu on muuten tosi oiva kapistus myös glögin lämmittämiseen. Meillä ei ole erillistä vedenkeitintä ollenkaan, sillä induktioliedellä vesi kiehuu nopeasti. Flirt-kannu onkin meillä ihan joka päivä käytössä vedenkeittimen sijaan. Harmi vain ettei näitä kannuja enää valmisteta. Luulisi, että nykyään kun monella on induktioliesi, niin tämän tyyppisille kannuille olisi paljon kysyntää…

On ollut kyllä aivan täydellisen rentouttava viikonloppu, johon on sisältynyt sopivasti mukavaa puuhastelua. Nyt on taas energiaa uuteen työviikkoon. Ensi viikko saattaakin olla normaalia hiljaisempi täällä blogissa, sillä teemme viimeisiä säätöjä uuteen blogiini. Valkoinen Harmajahan muuttaa ensi perjantaina 1.12.2017 omaan, uuteen osoitteeseen ja ensi viikolla siirrämme koko blogin historian uudelle saitilleni. Tiedossa on siis kaikenlaista teknistä viilailua. Niin jännittävää!


Translation: We enjoyed the first glasses of mulled wine last night. Although it was dark, I just had to capture this lovely moment in pictures. Next week will be quite busy, since my blog will be moved to a new site: www.valkoinenharmaja.fi. I am so excited to start blogging independently!

Author

3 Comments

 1. Suvi M Reply

  Vanhasta osoitteesta kopioidut kommentit:

  Carita

  Hei
  Kuvista huokuu ihana tunnelma, juuri sellainen, että voin hyvin kuvitella olevani tuossa hetkessä itsekin : ) kuvien epätäydellisyydestä en todellakaan tiennyt mitään, päinvastoin näin vain täydellisyyttä ja niin kauniita kuvia hetkestä ja tunnelmasta, se tärkein. Noiden kuvien saattelemana myös meillä on tänään perheessämme glögihetki vaikka loihdimme sen hieman pienemmistä osista kuin mitä sinun kuvistasi huokuu, niin tärkein on kuitenkin juuri se tunne ja tunnelma!

  • Suvi M Reply

   Voi kiitos aivan ihanasta kommentista! <3 Kyllä, tärkeintä on tunnelma ja ihmiset ympärillä.

 2. Oletko onnistunut löytämään jostain uuden Flirt-kannun? Muistele, että joskus etsit sellaista rikkoutuneen tilalle. Me konmaritimme vedenkeittimen ja etsinnässä olisi uusi teepannu, tuo Flirt-kannu voisi olla yksi vaihtoehto..

  Kauniita kuvia, niitsä huokuu juuri oikeanlainen talvinen tunnelma.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.