Nyt ajattelin esitellä teille toisen Tukholman tuliaiseni (Residence bookazinen lisäksi). Tähän törmäsin jo reissun alussa, Illums Bolighusetin aletiskillä. Kyseessä on kauan haaveilemani, Charles Eamesin suunnittelemasta kankaasta valmistettu koristetyyny. Tyyny oli -50% alessa, mutta hintaa jäi silti vielä sen verran, että päätin harkita ostostani. Viimeisen Tukholman päivän aamuna kipitin takaisin putiikkiin ja kävin ostamassa tyynynpäällisen.

eames_tyyny

vitra_eames_cushion

eames_pillow

Tiesin, että se olisi muuten jäänyt harmittamaan. Olen haaveillut tästä koristetyynystä jo vuosia ja parisen vuotta sitten listasin sen yhdeksi joululahjatoiveekseni (aina voi haaveilla;)).  Suomesta tai tutuista nettikaupoista jälleenmyyjiä en ole löytänyt. Ainakin Vitran Design Museum -nettikaupasta tyynyjä saa. Tukholmassa tyyny tuli vastaan ihan sattumalta ja vielä alessa!

Matkalaukkuuni tyyny ei olisi mahtunut, joten jätin sisätyynyn liikkeeseen. Minulla on kyllä tarpeeksi sisätyynyjä. Ja onhan niitä koristetyynynpäällisiäkin kertynyt ”muutama”, mutta niillä on vain niin helppo muuttaa kodin ilmettä. Tämä tyyny on erityinen – sitä on metsästetty kauan ja nyt siihen liittyy myös kiva muisto Tukholman reissusta.

Translation: This is another souvenier that I bought from Stockholm: ”Small Dot Pattern” cushion designed by Charles Eames. It was on sale (-50%) and I had been dreaming of this cushion for years. Of course I had to buy it!

Author

5 Comments

  1. Kyllä oli niin mahtislöytö. Peukutan. =D

    Pakkohan tyyny oli kotiuttaa, ymmärrän sinua hyvin,

    vaikka kotona varastossa onkin ”muutama” jo ennestään.

    Mutta ei juuri tätä klassikkokuosia. <3

  2. Pingback: Luonnonläheistä tunnelmaa - Meillä Kotona -blogit

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.