En olekaan vielä kertonut teille Tukholman tuliaisistani. Tarkoituksena ei ollut ostaa mitään erityistä, mutta ne kaksi juttua mitä kotiin toin olivat molemmat sellaisia, joiden hankintaa olin miettinyt jo ennestään. Kun sellaisen tuotteen kohtaa sattumalta on ostopäätös helppo tehdä. Ja molemmat ovat sellaisia juttuja, mitä täältä Suomesta on hankalampi saada. Tässä niistä ensimmäinen: ruotsalaisen Residence-lehden uutuus ”bookazine”.

residence_coffeetable

residence_flipping

residence_bookazine

residence_bookazine_bed

teekuppi

Residence kirjanen kokoaa yhteen viime vuonna Residence-lehdessä julkaistut kauniit kodit. Julkaisu on englanninkielinen. Omani tarttui mukaan Tukholman huonekalumessujen myyntipisteeltä, mutta näitä voi tilata myös netin kautta. Tässäpä jokaisen himosisustajan seuraava ”must have”. Kirjanen näyttää kauniilta sohvapöydällä, mutta minä olen säilyttänyt sitä ennemminkin makuuhuoneessa ja olen uppoutunut kauniisiin kuviin teetä siemaillessani peiton alla.

Ihailen kirjalehden kauniita, kodikkaita koteja, joista kuitenkin henkii rento tyylikkyys. Kylmä kliinisyys on poissa, eikä koteja ole riisuttu täysin minimalistisiksi. Ihanaa! Tämä sisustussuuntaus näkyy hyvin vahvasti ruotsalaisissa sisustuslehdissä. Useimmat kodeista ovat vanhoissa kivitaloissa ja olenkin yrittänyt etsiä kuvia, joissa tätä samaa tyyliä olisi noudatettu uudessa omakotitalossa. Uskon, että se on täysin mahdollista. Siitä minulle iskikin taas kova rakennuskuume – minulla olisi monta ideaa, jotka haluaisin toteuttaa uuteen taloon! Aina voi haaveilla ja se on niin innostavaa!

Translation: My souvenier from Stockholm: Residence bookazine. I love how all the homes in the magazine are so cosy, yet stylish. There are no more too minimalistical homes in interior magazines, but a more relaxed and welcoming interiors. I would love to see how this look could be achieved in a new, recently built house. I think it is possible…

Author

7 Comments

  • suvi m Reply

   Toivottavasti saat omasi pian! Tuon parissa rentoutuu kivasti. 🙂

  • suvi m Reply

   Sattumalta mekin siihen Residencen tiskiin törmättiin. Onneksi päätin ostaa kirjasen, kun ensin ajattelin etten jaksaisi sitä raahata Suomeen. Eipä se nyt niin paksu ollut. ;D

  • suvi m Reply

   On kyllä ihana! Toivotaan, että sinullekin se pian saapuu. 🙂

 1. Pingback: Eames-koristetyyny löysi kotiin - Meillä Kotona -blogit

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.