Kerroinkin jo aiemmin, että sain joululahjaksi kauan toivomiani Lundia System -säilytysboxeja. Kahdelle pienimmälle mallille olin miettinyt käyttötarkoituksen valmiiksi jo aikoja sitten. Vihreä, keskikokoinen boxi päätyi meidän aikuisten käytössä olevaan kylpyhuoneeseen. Kylpyhuone päivittyi myös uudella pehmoisella pampulamatolla, jonka löysin aivan hiljattain Kodin Terrasta.

lundia-system-7330-2

lundia-system-7324-2

lundia-system-7340-2

lundia-system-7328-2

lundia-system-7353-3

lundia-system-7318-2

Lundian boxin sisään kätkin hammasharjat ja -tahnan, kirkuvan värisen hammaskiskorasian ja hankalan ylisuuren vartalovoidepullon. Ihanaa, kun nämä usein käytössä olevat tavarat ovat käden ulottuvilla, mutta tyylikkäästi piilossa.

Ja tuo pehmoinen matto on ollut melkoinen hitti meidän taloudessa! Lapset makoilevat sen päällä aamuisin unenpöpperössä ja jaksavat ihmetellä sen pehmeyttä. Tyttö pyysi, että jos voisi saada samanlaisen maton omaan huoneeseen. Myös meidän nuorempi kisu tykkää köllötellä maton päällä – vanhempi puolestaan ei edes uskalla astua maton päälle.

Yksi päivitys pitäisi vielä tehdä. Kuten kuvasta näkyy, on wc-istuimen painike mennyt rikki. Täytyisi tilata uusi…


Translation: Small updates in our bathroom. I got Lundia storage boxes for Christmas and I put one in our bathroom to hide toothbrushes and other stuff that needs to be hidden but used every day. The bathroom rug is also new: it is supersoft!

Author

6 Comments

 1. Kiitos tästä vinkistä! Itselläni on samanlainen WC-istuin, jonka päällä on varsinainen putelliarmeija, enkä ole millään keksinyt miten siitä saisi vähän siistimmän näköisen. Mutta nytpä taitaakin käydä niin, että iso Lundian boxini muuttaakin kylppäriin, ainakin väliaikaisesti. Kaikki pullot siihen tuskin mahtuvat, mutta kokonaisuutta rauhoittaisi, jos edes ne harvemmin käytettävät on piilossa (riski tosin on, että ne pysyvät sitten piilossa hamaan tappiin saakka…).

  • suvi m Reply

   Onpa kiva jos sait tästä vinkkiä! 🙂 Iso Lundian boxi kätkee sisälleen yllättävän paljon tavaraa ja kun sen laittaa näin päin, on se kätevä käyttää kun luukku nousee ylöspäin.

 2. Onpa tosi kiva idea. En ole keksinyt mitään järkevää paikkaa hammasharjoille, mutta taidan tietää mitä tehdä Kiitos Suvi!

  • suvi m Reply

   Se on Kodin Terrasta (Amanda B -merkkinen – ei mikään mun lempimerkki, mutta tämä sattui miellyttämään silmää).

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.