auringonlasku

pilvet

auringonlasku_sauna

pilvet_hortensia

hortensia_tomdixon

oh_savyt

nojatuoli_pysty

hortensia_kynttilat

hortensia_nojatuoli

Toissa iltana ihastelimme omalla terassilla auringonlaskua, joka värjäsi pilvet upeasti. Pilviin muodostui jänniä punertavan oransseja ja kuparisia sävyjä. Samoja sävyjä, joita olohuoneestamme löytyy hortensian oksasta, jonka olen poiminut pihalta olohuoneen koristukseksi, Missonin oranssin sävyisistä siksak-tyynyistä sekä Tom Dixonin kuparisesta Etch-tuikkukupista. Kuparin sävyt ovat nyt kovin pinnalla sisustuksessa.

 

Translation: A few nights back, we admired the beautiful sunset that painted the clouds in different shades of orange and copper. The same shades can be found in our living room: in the hydrangea that I’ve picked from our garden, in the Missoni pillow covers and in the Tom Dixon Etch candle holder. Copper is so trendy right now.

Author

16 Comments

 1. Upeat sävyt kerrassaan taivaalla ja kodissa!!! Missonin tyynyjä itsekkin haaveilen… 😉

  • Oranssi ei ole ihan lempivärini, mutta tällä tavoin muihin sävyihin sulautettuna pidän siitä kyllä. 🙂

 2. Hei. kauniita kuvia. Kaunis talo teillä muutenkin ja kiva blogi. Tuosta hayn tarjotinpöydästä kyselisin kun kiinnostaisi hankkia se. Onko se tukeva ja jämäkkä? kevyt? Vai tuhlaanko rahani vain ”nimeen ja designiin” ja pöytä onkin kevyttä ja ”pilipali”-tekoa? 200 euroa on aika iso summa kun pöytä ei ole edes kovinkaan iso. Yritin etsiä netistä kommentteja pöydistä, mutta kukaan ei oikein ole arvostellut tai kehunutkaan pöytää sen kummemmin, sellainen vain näyttäisi olleen hankittu ja kauniita kuvia sitten otettu. 🙂

  rehellisiä vastauksia, kiitos 🙂

  Metsästän massiivisen kulmasohvan kaveriksi kevytrakenteista pöytää, ja tämä olisi ulkonäöllisesti ainakin sellainen. En sitten tiedä onko kovinkaan ajaton, sillä nyt vain näyttäisi olevan muodissa kaikki ”metalli ja -rautalankahässäkät”, mutta että laitanko rahani turhuuuteen ja 3 vuoden päästä taas hankitaan painavia ja massiivisia sohvapöytiä?! kaikenlaista sitä joutuu miettimään tässä kun ei ole ihan aina tuollaista summaa laittaa mihin tahansa…

  • Ymmärrän kyllä huolesi. Minusta pöytä on melko tukeva vaikkakin on ulkonäöltään kevyt. Ei se painava ole, mutta kuitenkin laadukkaan oloinen. Joskus on kyllä käynyt niin, että kun pöydän yhdestä päästä on painanut (lapset saattavat tehdä niin), niin tarjotin osa nousee ylös toisesta päästä, mutta sehän on luonnollista (fysiikan lait). 😉 Minusta pöydät ovat muotoilultaankin melko ajattoman yksinkertaiset, joten en usko että hirveän metsään menee jos nämä hankkii. Jos oikein varman päälle ajatonta haluat, kannattaa satsata Artekiin tms. mutta silloin joutuu myös maksaa enemmän.

  • Harvoin kyllä näkee tuollaisia pilviä! Etch on ihana….olisikohan se alennuksessa jossain näin kesällä…? 😉

 3. ihania värejä 🙂 odotan niin onnella kun pääsen kattoon cheekkiä ja jukka poikaa ehkä Qstokkiin

  t:teidän lasten pikkuserkku mankun puolelta (tunnistat mut tuutikki nimestä)

  • Kuulostaapa mukavalta. Itsekin menisin mieluusti katsomaan Cheekiä ja Jukka Poikaa uudestaan, mutta ei nyt taida tulla mahdollisuutta. Terveisiä!

 4. Tiedätkö mistä tuon Tom Dixonin Eclectic-kynttilän saisi ostettua?

 5. Hei!
  Ihania kuvia! Erityisen kiinnostunut olisin tietämään mikä on tuon vaaleanharmaan Missoni tyynyn väri, virallinen? En ole vastaavaan törmännyt nettikaupoissa… Ja tuo olisi juuri sellainen jonka haluaisin! 🙂

  • Tuo Missonin tyyny on hankittu Sisustuksen Koodista, enkä usko että vastaavia saa muualta, sillä käsittääkseni heidän ompelijansa on ommellut nämä Missonin kankaasta. Kannatta kysyä Koodista sähköpostilla ([email protected]), toimitus onnistuu ympäri Suomen.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.