Aikaisemmassa postauksessa jo mainitsinkin, että olemme hankkineet olohuoneeseen tauluhyllyn (tai hyllyt – niitä on kaksi). TV-tason takana oleva seinä oli aikaisemmin hiukan keskeneräisen oloinen. Aluksi pidinkin siitä, että seinä oli niin tyhjä. Jonkin aikaa sitten tyhjyys alkoi kuitenkin häiritä minua ja aloin miettiä eri vaihtoehtoja seinän viimeistelemiseksi. Kun näin Lehtorinteen yksinkertaiset tauluhyllyt Sisustuksen Koodissa tiesin, että olin löytänyt etsimäni ratkaisun.

tauluhylly

Aikaisemmin seinä näytti tältä:

ennen

Tauluhyllyt (2 kpl ihan kiinni vierekkäin) kiinnitettiin tv-tason suhteessa sopivaan kohtaan (ei keskelle seinää), jolloin vasemmalle puolelle jäi tyhjää tilaa enemmän.

livingroom1

oh_tauluhylly

tauluhylly_oh

hylly_phena

oh

Asettelin tauluhyllyyn vain yhden taulun ja muutaman pikkuesineen. Haluan säilyttää melko pelkistetyn linjan, enkä halua täyttää hyllyä tavaroilla. Niin ja huomasitteko, että vaihdoin taas koristetyynyt? 😉 Norsut menivät vaihteeksi kaappiin ja tilalle tulivat Missonin siksakit.

Nyt pitää mennä iltapesulle, sillä minulla alkaa huomenna työt. Kylläpä tämä kesäloma sujahti nopsaan!

 

Translation: I bought new shelves for our living room wall (they’re from a Finnish company called Lehtorinne). The shelves are great for displaying art work and small objects. However, I don’t want to clutter them with too much stuff.

Author

17 Comments

 1. Kauniit tauluhyllyt! Kiitos vinkistä! Olen myös ihastellut olohuoneenne mattoa. Onko tämä kenen matto ja kenties myös Koodin valikoimissa. Mukavaa kesää!

  • Kiva kuulla! 🙂 Matto on Linie Designin ”Asko Mixed” ja kyllä sitä saa myös Sisustuksen Koodista. 🙂 Tosi hyvä matto hinta-laatusuhteltaan. Mukavaa kesää sinnekin!

 2. Hienolta näyttää, itse ehkä olisin laittanut hyllyt vähän korkeammalle, mutta käy se noinkin 🙂

  • Jaa…minä mietin, että olisiko hyllyjen pitänyt olla ihan pikkuisen matalemmalla. 😉 Tuo talo-hylly sitten vähän paikkaa näkymää. 🙂

 3. Hienon näköistä. Nuo tauluhyllyt on jotenkin kivan siron näköiset. Itse miettinyt myös jotain ratkaisua meidän tvseinälle.

  • TV-seinät ovat hankalia. Kun ei kuitenkaan sellaista ”tv-alttaria” haluaisi luoda… 😉 Sirot hyllyt vierekkäin aseteltuna ovat sopivan rauhalliset.

 4. Kun vieläkin mietin tuota tv-tasoa niin kyselenpä siitä muutamia juttuja: yhden osan/moduulin mitat? Onko nuo vetolaatikostoja vai avokaappeja ovella vai sekä että? Jos avokaappi ovella onko teillä sisällä lasihyllyt? Kiitos vastauksista etukäteen!!

  • Molemmissa reunoissa on laatikot ja keskellä on kaappi kippiovella. Jossain vaiheessa teen kyllä sen postauksen, kun on paremmin aikaa… Kesälomani hurahti valitettavasti jo, mutta kyllä se jossain vaiheessa tulee. Muuramen sivuilta löytyy kaikki mahdolliset mitat. 🙂

 5. Anna granfelt Reply

  Moi! Mistä tuo ihan lattiavalaisin mahtaa olla? Josko vielä sattuisi löytymään jostain…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.