Alennusmyynnit ovat taas alkaneet. Pyrin hyödyntämään alennusmyynnit joka vuosi varsinkin vaatehankintojen osalta, mutta kyllä sisustusputiikeistakin voi tehdä mukavia löytöjä. Poimin tähän muutamia suosikkejani Houm-verkkokaupan ale-puolelta:

Normann Copenhagen ”Hang on” naulakot olisivat kätevät meidän saunatupaan, jossa ei vielä ole naulakkoa (pyyhekoukutkin puuttuvat). Ferm Livingin mustavalkoiset lakanat sopisivat nätisti sekä aikuisten makkariin että lastenhuoneeseen. Normann Copenhagenin ”One Step Up” kirjahyllyä olen ihaillut jo jonkin aikaa – meillä ei sille ole tarvetta, mutta tuossapa nyt vinkkinä teille muille jos etsitte kaunista ja ajatonta kirjahyllyä. Design House Stockholmin ”Work Lamp” valaisimesta taitaa muodostua klassikko, joka olisi kiva joskus saada omaankin kotiin. Ferm Livingin ”Chemistry Flask” pullon pelkistetty muotoilu viehättää minua kovasti, joten siksi sekin pääsi mukaan tälle listalle. Houmin alesta löytyy myös Harri Koskisen suunnittelema Block-valaisin minikoossa; mikäli alesta bongaa tällaisen klassikon, kannattaa tilaisuus hyödyntää jos vain mahdollista.

Jokos te olette tehneet ale-löytöjä?

Author

9 Comments

  1. >Ihania! Just tänään tuota Hang On-naulakkoa ihastelin, ja itseasiassa NC:n Hang-valaisinkin on ehdolla ruokapöydän ylle (kaksin kappalein). Kiitos ale-vinkistä!

  2. >HOUMissa on paljon ihanaa alessa, mutta huomasin, että kannattaa kyllä olla kovin hintatietoinen (kuten aina)! Stockalla näyttäisi olevan paljon parempi alennus Design House Stockholmin Box Light -valaisimessa ja Eva Solon Jääpala-coolerin saa huomattavasti edullisemmin Paloranta Onlinen alesta…Mutta eiköhän HOUMin alestakin jotain tartu mukaan… 🙂

  3. >Ainutlaatuinen: Kiva jos tästä oli vinkkiä. :)M: Hang On -naulakko olisi niin kiva! Mukavaa jos minusta oli apua. :)Anonyymi: Juu, alejuttujen kanssa saa olla tarkkana. 😉 Kiitos vinkeistä!

  4. >Katsokaahan Designers Revolt- sivustoja. Minusta siellä ihan hurjia alennuksia kaikista ihanuuksista.

  5. >^ Hinnoista päätellen tämä tuli kyllä väkisin mieleen! Mahtaako jollakulla olla kokemusta kyseisestä nettikaupasta?

  6. >Mervi & Anonyymit: Kyseinen kauppa ei myy aitoja designer-tuotteita. :/

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.