Sain äidiltäni ”pikkujoululahjaksi” kuvissa näkyvän kynttelikön, jonka hän on itse tehnyt. Eikös olekin hieno?! Aivan kuin Ferm Livingin String-kynttelikkö, mutta tällä minun omallani on paljon enemmän tunnearvoa!

Eteisen lipastolle on hiipinyt myös joka vuotinen tonttu. Tontun olen minä askarrellut päiväkodissa joskus kauan kauan sitten. Kaikki itsetehdyt koristeet ovat niin rakkaita! Joulukuuseemmekin tulee niitä paljon. Minulle on tärkeää, että kuusessa on vuodesta toiseen samat rakkaat koristeet uudempien, omien lasten askartelemien koristeiden seassa. Tärkeintä joulukuusen koristelussa ei ole se, että kuusesta tulisi mahdollisimman kaunis ja täydellinen, vaan se että siellä roikkuu kaikki ne rakkaat muistot. ♡

 

Translation: I got this candeholder from my mother. She has made it herself. It resembles Ferm Living’s String candleholder, but is much more special to me. ♡

Author

19 Comments

 1. Ihan samaa mieltä kuusen koristelusta. 🙂 En oikeastaan tykkää ollenkaan sellaisista ”täydellisesti ja yhtenäisesti” koristelluista kuusista.

  • Niin, onhan niitä kauniita ja täydellisiä kuusia kiva ihastella, mutta omaan kotiin pitää saada jotain muuta. 😉

 2. Minä sain myös diy-inspiraation siitä Ferm livingin kyntteliköstä, puupallerot odottavat tosin vielä pientä muokkausta ja sitten vaan pujottelen ne naruun 🙂 Tuo äitisi tekemä on upea!

  • Tuo on suhteellisen helppo toteuttaa. Haastavinta on saada palloista tukevat, niin että pysyvät hyvin pystyssä.

  • Voi kuinka kiva. Kävin jo aiemmin, heti kommenttisi huomattuani, kurkkimassa vastauksesi. Tällaiset haasteet ovat minusta niin kivoja, kun näkee kuinka eri tavalla jokainen vastaa. 🙂

 3. Voi mikä ihanuus tuo kynttelikkö! Onkohan puupalloja olemassa valmiiksi tasaisella pohjalla vai joutuuko itse hiomaan pyöreästä pallosta?

  • Nämä puupallot oli tuunattu niin, että kynttilän reikä oli porattu läpi asti. Näin myös pohjaan tulee tasainen osuus ja pallo pysyy pystyssä.

 4. Hei, kannattaa lyhentää kynttilöiden sydänlanka ennen sytyttämistä. Savuttavat vähemmän 🙂

 5. Hei. Pakko kysyä kenen taiteilijan tuo grafiikkataulu on tuossa takana? (tai näyttää ainakin grafiikalta) Näyttää niin kivalta. Ja toki kynttelikkö on myös tosi hieno.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.