Kaupallinen yhteistyö: C More

 

aallonmurtaja-8080

Meillä koko perhe nauttii hyvistä sarjoista ja elokuvista. Yhteiset hetket television ääressä ovat meidän perheen laatuaikaa ja yksi tapa rentoutua. Koko perheen kesken katsotaan etenkin viikonloppuisin Possea ja muita kotimaisia viihdeohjelmia. Lasten mentyä nukkumaan katsomme Mankun kanssa yhdessä jotain molempien makuun sopivaa sarjaa tai elokuvaa. Tänä syksynä olemme koukuttuneet kotimaiseen Aallonmurtaja rikosdraamasarjaan.

aallonmurtaja-8092

Aallonmurtaja on suoratoistopalvelu C Moren ensimmäinen kotimainen alkuperäissarja ja edustaa nordic noir -dekkarigenreä. Sarjan keskiössä ovat ulospäin tuikitavallisilta kotkalaisilta vaikuttava Aaltosten nelihenkinen perhe, joka todellisuudessa saa elantonsa ammattirikollisuudesta. Mielenkiintoisen tarinan rikosvyyhti ulottuu aina vedonlyöntihuijauksista korruptioon ja ihmiskauppaan.

Sarjan edetessä asioiden välinen yhteys selviää kutkuttavalla tavalla ja mysteerien ratkominen pitää tiukasti otteessaan. Samalla seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita ja ihmissuhteita. Aallonmurtajan liiga on kuin suurperhe, jota sitoo yhteen rakkaus ja ystävyys, mutta myös kateus, ahneus ja valtataistelut. Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään mm. Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

aallonmurtaja-8099

Aallonmurtaja sarja on minusta loistavasti näytelty ja tarina on hyvin koukuttava. Me tykkäämme seurata sarjoja maraton-katseluna, sillä kutkuttavaan cliffhangeriin päättyvä jakso houkuttelee klikkaamaan heti välittömästi jo seuraavaan jaksoon. Aallonmurtaja piti tiukasti otteessaan ja myönnän, että joinakin iltoina tuli valvottua turhankin myöhään, kun emme malttaneet lopettaa sarjan katselua. Pidin kovasti myös sarjan visuaalisesta tunnelmasta – synkistä syyspäivistä ja karmivista miljöistä.

Vaikka olemme panostaneet erilliseen elokuvahuoneeseen ja laadukkaisiin televisioihin, seuraamme sarjoja ja elokuvia myös muilta päätelaitteilta, kuten läppäriltä tai iPadista. Iltaisin ennen nukkumaan menoa on mukava, kun voi rentoutua sängyssä hyvän sarjan tai elokuvan parissa. C More toimii älypuhelimilla ja tabletilla (IOS ja Android) sekä tietysti tietokoneella.

aallonmurtaja-8084

C Moren suoratoistopalvelusta löytyy laajan nordic noir -genren lisäksi paljon muutakin katseltavaa. Meidän kestosuosikki on ruotsalainen Solsidan, jonka jaksot olemme Mankun kanssa katsoneet jo kahteen kertaan läpi. Jos katsomme jotain oikein jännittävää sarjaa iltaisin, niin kaipaan sen jälkeen jotain kevyempää katsottavaa, jotta jännittävät juonenkäänteet eivät jää pyörimään mieleeni juuri ennen nukkumaan menoa. Solsidanista jää aina hyvä fiilis.

Sarjojen lisäksi C Moresta löytyy monia suosikkielokuviani, kuten esim. Bridget Jonesia, Ice Agea ja Napapiirin sankareita. Ja löytyy sieltä se Possekin jos jokin jakso jää välistä sarjan varsinaiseen katseluaikaan. Ohjelmistossa on myös monia hyviä lastenohjelmia kuten Vaahteramäen Eemeli, Peppi Pitkätossu ja Mikko Mallikainen. Koko perheelle siis jotakin.

aallonmurtaja-8077

Tutustu C More palveluun kuukauden ajan ilmaiseksi

C More palveluun voi tutustua 1 kuukauden ajan ilmaiseksi osoitteessa cmore.fi. C Moreen käyvät samat käyttäjätunnukset kuin MTV3:n Katsomo-palveluun. Kuukaudessa ehtii hyvin tutustua ohjelmatarjontaan. Aallonmurtaja sarja huipentuun tänään päätösjaksoon ja koko kausi on nyt katsottavissa ainoastaan C Moresta. Täydellistä viihdettä pimeneviin syysiltoihin!

Kaupallisessa yhteistyössä:

cmore-logo

Author

3 Comments

 1. Kiitos sarjavinkistä! Meilläkin on tapana miehen kanssa yhdessä seurata jotain sarjaa. Jos ehdoltaisin tätä seuraavaksi, kun tunnarit C moreen löytyy jo. Kivaa viikonloppua!

 2. Essi / Esmeralda's Reply

  Ihanat ja sympaattiset kuvat postauksessa! <3 Meillä ei vielä C morea olekaan kokeiltu, voisi vaikka joulun ajaksi harkita, jos silloin olisi aikaa koko perheellä tai miehen kanssa katsoa leffoja tai sarjosa!

  Uusi blogipohja vaikuttaa kivalta, vaikka varmasti jotain vielä parempaa on luvassa! 🙂

  • suvi m Reply

   Kiitos paljon Essi! <3 Joulun ajaksi tuo onkin tosi hyvä hankinta!
   Innolla odotan uusia blogituulia… 😉

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.